może być czwartek. Napisz mi adres i jakie godziny wam pasują na pw. :mrgreen:
Wersja do druku
może być czwartek. Napisz mi adres i jakie godziny wam pasują na pw. :mrgreen:
Kaś a ja bym się pisała na mierzenie tulika w środę przed pracą (ok 9) albo w czwartek popołudniu. A spacer 1ego planujecie o której? Bo mniej więcej do południa i ja mogłabym dołączyć
Mi pierwszego pasuje każda godzina. Też bym chciała się spotkać, bo jestem wyalienowana w pracowo-domowym reżimie :twisted:.
To może 1 listopada, godzina 10:00?
Jestem za i niech tylko pogoda dopisze!!
klaudia dzieki kochana moja...ale jade jednak wiesz...to taki syf jest ze masakra...nie ebde z chlopakami tu siedziec...szkoda mi ich...
Kaś, a to jak to robia u Was...?. nie pionami...?
a moze to w piwinicach wierca...? bo u ans najpierw piwnice szly...teraz juz po pionach leca...jutro drugi pion, my jestesmy 3...a pionow mamy 5 w bloku...
to i ja sie pisze 1-go o 10:)
a gdzie?
podskarbinska przy fontannie...?
aga wolę w czwartek, wyślij smska :-)
martita będą robić pionami też, a narazie to mieszkania na dole przerabiają bo tam były lokale użytkowe kiedyś i ktoś to pokupował od spółdzielni teraz maaasakra. A w piwnicach też robią - wszędzie syf i pył
Może być 1 listopada, godzina 10, park przy podskarbińskiej przy fontannie.
Kurcze to i ja postaram się wykombinować chwilkę na spacer 1-go. Fajnie było z Wami :) I straaasznie żałowałam, że nie poszłam na kawkę. Ale na tą tartę gruszkową to bym się pisała :D
KaS a nie masz czasem kombinezonu zimowego (albo kurtka + ocieplane portki) na 80cm?
Limonka sprawdzę wieczorem oki? Bo okazało sie, że po Marysi mam jeszcze ciuszki w piwnicy w pudłach i muszę sprawdzić na ile tam są kombinezony :-)
Jeśli chodzi o nas to są duze szanse ze 1 bedziemy na obiedzie rodzinnym....ale jeszcze sie zobaczy
Limonka mam kurtkę puchową jasnoniebieską 80 i portki ale w gumkę nieprzemakalne na polarze brązowe - na Jaśka z szczupłe w pasie, ale On grubaskiem jest ;-). Dla Niego dostałam od koleżanki puchówkę brązową więc ta niebieska może być dla Was :-)
Bo kombinezon taki jednoczęściowy to mam 80 dla Niego właśnie. Ale mam też 2 kombinezony 74 i jeszcze coś w piwnicy, ale nie mam jak teraz sprawdzić dokładnie bo nie ma Romka chociaż wydaje mi się że dwuczęściowy po Mańce w piwnicy jest jeszcze większy bo Ona go nosiła jak miała 1,5 roku.
Jak chcesz to wpadnijcie któregoś dnia to się pomierzycie i zobaczysz sobie czy coś Wam pasuje
Słoneczko zasnęło i wpadłam się pochwalić :))) stałam się posiadaczką Kasiowego tulidełka balboa :) jest tak świetne że zakochałam się w nim od pierwszego mierzenia
Weźcie mnie szturchnijcie na priv, jak się gdzieś spotykacie, cooooo?
damy znać :-)
Aga ja też w nim jestem zakochana:)
Bo tuliki są the best gdybym nie miała drugiego to w życiu bym go nie sprzedała :ninja:
KaS - rewelacyjnie! Dam znać i podeszłabym do Ciebie któregoś popołudnio-wieczorku, co? Te 74 tez chętnie pomierzę :)
od 4 listopda zostaje na 2 tygodnie sma z Julka wiec z pracy nici wiec.... bede miała czas na wspolne spacery ;-)
O Ania to super :-) muuusimy się wybrać na jakiś fajny jesienno liściasty kolorowy spacer!!!
Hej, mam już zdjęcia z naszego spacerowania:) Chciałąbym link tu zapodać, ale najpierw chciałabym zapytać czy dziewczyny nie macie nic przeciwko publikownaiu, kilka zdjęć karmiących jest, więc wolę najpierw zapytać:)