A ja naiwna liczyłam na bezinteresowną pomoc:duh:
Wersja do druku
A ja naiwna liczyłam na bezinteresowną pomoc:duh:
Dobra, Karusek skoro one aż tak do Ciebie się :D, to weź je
ja tak podskórnie, wewnętrznie czuje, że te waniliowe co jeszcze nie doszły i ich nie ma na zdjęciu, robią to samo do mnie ;)
i widzisz aginia już się pozbyłaś dwóch szmat :)
wariatki:lool::lool::lool::kiss:
madzi, popieram i dziękuję :lol:
(ekhem, aginiu, czy w obliczu tak konkretnej i życzliwej pomocy, do oschki będę musiała coś dopłacić, czy rozliczymy się bezgotówkowo: pomoc za oschkę? :mrgreen:)
To dopiero byłaby redukcja - pełną gębą:lol:
Aginia a ty nie miałaś się redukować? To tak tylko odnośnie gradacji dzisiejszej :P
Aginia, a niech wam się nosi i stos rośnie, ja tam nie mam nic przeciwko :mrgreen:
Karusku, jam ci w wątku napisała i priva (taki mały OT, ale widzę, że tu urzędujesz, w sprawie "redukcji" mej :rolleye:)
Karusku, Madzi - będę o Was pamiętała:kiss: ale jestem pewna, ze jak tylko utka sie preorder to az sie od nich zaroi;)
A ja bym Cie aginiu tak odchudzila...
Tylko róże eros i waniliowe zostawic a reszta out :mrgreen:
No moze ewentualnie junoski jeszcze dla urozmaicenia "stosu" :lool:
się chciałam pochwalić
zredukowałam się na maxa :)
obecny stan 1 :mrgreen:
jedna jedyna chusta i wc tula toddler w drodze :)
Zoana, trzeba to zmienić :ninja: no co Ty :roll::hide:
(zapłaczę się, jak dojdę do takiego etapu chustowania :hide:)
Wow! Nieźle.
Co się ostało?
Ja chcę zejść do 10... ciężka sprawa.
Zoana, ustalmy :cool:.... stan 1 chusta jest u Ciebie od jakiejś godziny, skoro zapakowałas dla mnie zimne słoneczka.Będzie można odnotować w annałach przed-ostatnia chustę Zoany wzięła owieczka...
Ciekawe, czy rzeczywiście przed-ostatnią, czy przed-przedostatnią, albo przed-przed-przed-przedostatnią. :lool:
Jejku kiedy ja zaczne redukcję? Na razie co sprzedam to kupuję!
GRATULUJĘ :D
Dwa miesiące temu również osiągnęłam taki stan, byłam z siebie bardzo dumna :D Dzisiaj zastanawiam się, które szmaty wybrać do idealnego stosiku 5-ciu chust, a które precz :D
Ja nie gratuluję, ja tak nie chcę! 3 wiązane to u mnie absolutne minimum, do tego kółkowa i ergo, a raczej 2 w różnych rozmiarach, bo dziewczyny jeszcze w jedno się nie mieszczą;)
Zoana, pochwal się, co ci zostało? Rona?
Ale to się raczej zmieni, jak Oscha niebieskie różyczki wypuści, co;)?
Zostało mi indio mandarin z lnem :)
nooo tak racja o tych różyczkach pomyślę,aczkolwiek któż to wie czy się załapię na fakturę ;)
a co sie stało? nic takiego,taki etap po prostu :)
zoana - gratuluję! :high:
Przedwczoraj udało mi się zejść do 10, dzisiaj już mam 2 w drodze :duh:. Nie wiem, co sprzedać. Chyba wystawię wszystko, najwyżej ulubione za trochę zaporowe ceny.
W ogóle pół mojego stosu to Starry Night w różnych wersjach:duh::duh::duh:.