a mi serce jednak zabiło mocniej ;)
niestety moja karta nie przechodzi w sklepie oscha, więc nici z ewentualnych zakupów
Wersja do druku
a mi serce jednak zabiło mocniej ;)
niestety moja karta nie przechodzi w sklepie oscha, więc nici z ewentualnych zakupów
przybyła i niestety się podoba
Wygrzebałam info na FB, ze będzie wiecej Okinami :)
oooooooooooooooooooooooooooo
Łał, śliczności :love: wiadomo kiedy, co i jak? :ninja:
Ja bym chciała czerwone albo granatowe :love:.
Chyba ten sam kolor. Ma być po prostu dotkana :) nie ma dokładnych informacji.
Gdzie jest livada ? Pewnie ja to ucieszy :)
granat
fiolet
tez bym przyjeła, taki jak w sn fioletowo cynamonowym
roz bym przyjeła jak biedry pierwsze:ninja:
pewnie tez by dobrze jej bylo w kolorach biedr. ostatnich
czarno-czerwonych:ninja:
buuuu
naczy sie chusta nie dla mnie
kolor wyjatkowo nie moj chyba:ninja:
ale moge sie myslic
;)
Jesuuu... Pewnie znów mi się nie uda :( Błagam, niech mi ktoś kupi jak rzucą! :mighty:
tyle że okinami to nie zieleń typowa a raczej niebieskości muśnięte zielenią :rolleyes:
Totalnie cudna:heart: Szkoda, że nie będzie jej w preorderze:cry: na polowanie nie mam co liczyć...
ale to co? w najbliższym czasie? jak zielona, to mój kolor. jak niebieska, to nie mój, ale trudno :lol:
ehh, no ale może poczekaliby jednak do marca?? :wink:
Zielony, niebieski - nieważne! Ważne, żebym na żywo zobaczyła :rolleyes:
Pewnie będzie w marcu, albo i lepiej. Przecież już tyle odsuwy z przedsprzedażą mają, więc tutaj też pewnie się śpieszyć nie będą.
Apeluję do dobrych duszyczek!
Ja również pragnę OKINAMI.
Jak komuś się uda upolować to również jestem chętna !!! :duh:
ale, ale czy wiadomo kiedy?? :D
Niestety:( Kurcze niby piszą, że nie chodzi im o limity a jednak wypuszczają tyle chust, że w minute znikają...szkoda:(
Bardzooo mi się okinami podoba, bardzoo......
:mighty:
nawet jak ktos nie chce klikać to niech klika:mighty::mighty::mighty: bardzo proszę!!!
hahah
my tu z masha potrzebujemy jedna 6ste albo 4rkę i jedna 4rke albo 6ste:lool::mighty::love:
Ja dla siebie będę klikać, jak się uda to postaram się dwie wyklikać.... :rolleyes:
Tylko kiedy ją rzucą na pożarcie? :twisted:
Za parę tygodni, cokolwiek to oznacza.
I ma być Okinami Kai, czyli kolor bez zmian.
info z fb ;)
"I asked Oscha when they would be re-releasing Okinami. They said sometime in the next few weeks!! :) Just thought I would share as I have had some recent offers for Oki (I am ISO) for $$$$$ or very HTF trades."
Tak samo jak przedsprzedaż miała być po dwóch tygodniach.... Czyli teraz równie dobrze może być 9 tygodni :hide:
Jak będzie po 10 to może zapoluję dla sportu, tylko w razie niespodziewanego szczęścia weźcie ją potem ode mnie :)
To kto mi upoluje???:mrgreen: Pieknie proszę:mighty: weki w podziękowaniu podeślę :lool: Rozmiary 4-5, na 6 pewnie mnie nie stać:roll: no ale od bidy też może być ;)
sama nie dam rady bo nie mam karty kredytowej no chyba, ze do tego czasu uporają się z paypalem;)
Ja też poproszę! Nie 2, reszta się przyda albo wymieni, choć najchętniej 4 lub 5 :)
Taaa... To sobie pomarzyłam :lol:
O matko, ile osób chce Okinami! :mrgreen: widzę, że ciężko będzie z polowaniem.... No jedna osoba może jedynie dwie chusty kupić, wszytsko podczas polowania się wyjaśni co komu się uda....
Ale jest jeszcze sporo czasu!(obym na porodówce nie siedziała jak Okinami rzucą na stronę :hide: choć to nawet prawdopodobne :rolleye:)
nie polowałam, ale moim zdaniem nie ma rzeczy niemożliwych :ninja: jedną chcę kupić na 100%, jak się uda drugą to będzie super :)
Zobaczymy jak to będzie.... Może nie aż tak tragicznie jak przy pierwszym wypuście okinami? :)
Za pierwszym razem milorzab upolowala kolkowa po chyba 18h czatowania przy kompie i ciaglym klikaniu f5 ;) nie wiem ile godzin polowala zuz ;) ja również mam nadzieje że tym razem bedzie inaczej ;) w kazdym bądź razie bierz wszystkie dwie ktore uda ci się upolowac :D