Bardzo chętnie wezmę udział w badaniu, jeśli to nadal aktualne. Wysłałam pw:)
Wersja do druku
Bardzo chętnie wezmę udział w badaniu, jeśli to nadal aktualne. Wysłałam pw:)
Po dłuuugiej przerwie:
Mam z powrotem 37 wypełnionych kompletów badań
I jeszcze kilka do wysłania, gdyby ktoś chciał
I nadzieję, że z ponad setki wysłanych jeszcze sporo wróci
Pozdrawiam :hey:
Ja się zgłaszam jako kolejna ochotniczka do wypełnienia ankiety. Wysłałam adres na priv:)
Dziś mam 39 :-)
Dziękuję Paulinie i jej mężowi:hey:
I trzymam kciuki za Isię i jej załogę - rozumiem funkcjonowanie na raty ;)
Do nas dotarły już dawno, ale póki co przerastają nas objętościowo... Postaramy się dać radę w najbliższym czasie!
Jejku, dziewczyny - odsyłajcie prędzej, jestem ciekawa wyników. A po za tym , jak się czegoś już podjęło to trzeba skończyć, a nie trzymać dziewczynę w niepewności.
Jeśli można to poproszę 2 ankiety w jednej kopercie. Jedna dla mnie, druga dla koleżanki z tego samego miasta. Odeślemy też razem.
Trzymam kciuki, Pasiata!
Nie ma to jak wsparcie, Wiki!
Mój znajomy jakiś czas temu rozsyłał do losowo wybranych osób krótką ankietę w liczbie kilkuset egzemplarzy. Odpowiedziało ok. 20 procent respondentów, co jest typowym rezultatem w przypadku badań z losowym doborem uczestników. Ja mam obecnie z powrotem 1/3 materiałów ale biorąc pod uwagę ich liczbę - nieco ponad 40, to nadal za mało, by zakończyć etap gromadzenia danych i zająć się ich opracowaniem. Bez was się nie uda.
Dziewczyny, nie zrażajcie się objętością ankiet, wypełnia się je szybciej, niż się wydaje na pierwszy rzut oka. :D
Hej a czy dostalas to moje uzupelnienie?
Zaraz napisze na naszym praskim watku o Twoich badaniach,to Dziewczyny Cie wspomoga napewno ;)
Witam,
czy jeszcze można wziąć udział w badaniu?
Sama kiedyś robiłam badania terenowe więc teraz chętnie pomogę. Pozdrawiam!
Agnieszko,
Wysłałam Ci materiały w poniedziałek :)
Mam z powrotem już prawie 60 wypełnionych badań! To połowa tego, co posłałam w świat. Jeszcze kilka wróci i przechodzę do opracowywania wyników (najpierw to przygotowanie danych do opracowywania, czyli przeliczanie wyników i wklepywanie do kompa - niech mnie tylko sen nie morzy, bo jedyny czas na to to wieczór po zaśnięciu dzieciaków)
Oczywiście szkoda mi tych badań które - tak to wygląda - poszły tylko w jedną stronę. Kilka wysłanych badań niepokojąco długo podróżuje od nadawcy do mnie (ale jeszcze mam nadzieję).
Pozdrawiam,
Ela
a mozna jeszcze sie wlaczyc w badanie? jesli tak, daj znac na pw. mam tez bardzo chustujaca kolezanke, ktora tez chetnie sie wlaczy.
moje wypełnione w kopercie czekają aż na pocztę dotre....
Własnie miałam pytać czy słać jeszcze...:oops:
Też chętnie wypełnię jeszcze twoje badanie! (deklaruję się z gwarancją zwrotu kwestionariusza :p)
Dziś wysłałam z powrotem.
Skoro jeszcze można to wysyłam adres na priv :)
Już jestem na końcówce ankiety :) pod koniec tygodnia postaram się odesłać
Marteckam, super, że tak szybko. Mam część badań praktycznie przygotowaną do analizy statystycznej, ale czekam jeszcze m.in. na te od Ciebie!
Drodzy,
Przygotowałam do obliczeń statystycznych część wyników badań. W najbliższym czasie spodziewam się jeszcze ankiet od trzech mam chustowych. W krótkim czasie – możliwości udzielenia odpowiedzi na pytanie, kim, pod względem osobowościowym, są rodzice wybierający chustowanie jako styl życia z niemowlęciem i małym dzieckiem. O czym dam tutaj znać :P
Raz jeszcze serdecznie dziękuję wam za współpracę, pomoc i doping.
Jeśli ktoś z was jest zainteresowany otrzymaniem (na maila) krótkiej informacji zwrotnej na temat swoich wyników w kwestionariuszu osobowości to proszę pisać na priv.
Uprzedzając ewentualne pytania odnośnie informacji zwrotnych: nie przeprowadzam jakiejś pogłębionej analizy wyników kwestionariusza – taka zakładałaby uzyskaną w wywiadzie wiedzę m.in. na temat dotychczasowej historii życia i aktualnej sytuacji danej osoby, co oczywiście NIE wchodzi w zakres moich badań. Autorzy kwestionariusza, umożliwili jednak przygotowanie dla osób badanych (w ramach słusznej rekompensaty za poświęcony czas?!) zwięzłych, a zarazem rzetelnych informacji zwrotnych w oparciu o najbardziej ogólne wyniki liczbowe, niejako „z pominięciem” fascynującego procesu analizy jakościowej.
Pozdrawiam,
Ela
tez chętnie wezmę udział w ankiecie jeśli jeszcze można
Chętnie biorę udział w takich badaniach - jeśli jeszcze można się udzielić to ja bardzo chętnie :razz:
Ale co najważniejsze to z chęcią zapoznam się z wynikami :wink:
Mój powrót do pracy, początek edukacji przedszkolnej i szkolnej moich dzieciaków oraz młyn infekcji w jakim się znaleźliśmy - sprawiły, że zawiesiłam na czas jakiś prace nad wynikami chustowych badań i korespondencję w sprawie informacji zwrotnych. Wracam teraz do tego, w przyszłym tygodniu planuję spotkanie w sprawie wyników i pomysłu na artykuł.
Pozdrawiam,
Ela