ufff, na szczęście zieleń i turkus to już nie moje kolory;) konto uratowane:D
Wersja do druku
ufff, na szczęście zieleń i turkus to już nie moje kolory;) konto uratowane:D
no to zaszaleli dzisiaj z nowościami :)
Widac strategia działa, bo nawet wazki zielone jedwabne, co wisiały z miesiąc sie sprzedały:mrgreen:
Jak to dobrze, że mnie te nowości Nati nie ruszają i nie mam dylematów - niemal hamletycznych... ;-)
była w ogóle 4,2 albo 4,6 z zielono - żółtych?
wzięłabym ale widziałam tylko 3,7 i 5,2
jest nadal ta 4,2 turkusowo - żółta no ale cholera mam już turkusowe Morze <mysli>
Tsumiko :omg: skąd? :ninja:
choinka, te biało turkusowe są śliczne :)
ma ktoś zdjęcie turkusowo-żółtych, nie załapałam się na zdjęcie :ninja:
turkusowo-biały jedwab znów jest. druga dostawa.
i tak najładniejszy były pierwszy len - zielono-żółty.
O nie! - moje turkusowo-różowe przeszły mi koło nosa - musiałam iść z Starszą do lekarza:frown A tak na nie czekalam. Nic to - może ktoś szybko się znudzi.
Uff całe szczęście, że jakoś to nie moje kolory. Klimat jest mocno hazardowy:mrgreen:
Tsumiko - Ty wczoraj tez upolowałaś pancy? Wzięłam opcję kurier- jak myślisz kiedy przyjdzie? Nie mam doświadczeń z nati....
Ja zawsze biorę za pobraniem to mam na drugi dzien po zamwieniu a tylko 4zł drożej:)
Czyli powinna być jutro:) Kasa poszła wczoraj...
cholera, teraz żałuję, że nie wzięłam tej 3,7 zielono - żołtej, a już miałam w koszyku :duh::duh::duh::duh::duh:
buuuu, taka zła jestem na siebie! zamotałabym z tego kieszonkę z węzłem pod pupą, plecak, coś może na biodro. ahhhh
napisz do nich, czasemm ktoś rezygnuje, odsyła ;) Albo na magazynie się gdzieś znajduje :)
http://www.natibaby.pl/sklep/?p=prod...bez,-140-cm%29
to chyba też nowość - tylko gdzie cała chusta?
:( szkoda
kurde no, mi się no cotton marzy, ale widzę że nie tylko mi..... No to nawet jak będzie to pewnie nie upoluję :(
A wogóle coś ktoś wie, jest szansa na no cotony?
Co sprawia, że miłość do Nati! Czytałem kilka stron dyskusji, w innym języku i nie ma prawie żadnych zdjęć! :lol::lol: