materiał mi się podobał, brawo dziewczyny!:D
Wersja do druku
materiał mi się podobał, brawo dziewczyny!:D
http://www.tvn24.pl/fakty.html
Jest cale wydanie dzisiejszych Faktów :)
Kilkanaście minut przed faktami widziałam zapowiedź i krótką migawkę, nie usłyszałam w jakiej sprawie będzie, ale zauważyłam hanti z dzieciątkiem w chuście. Czekałam na fakty, jak nigdy dotąd. Zasmuciło mnie ogromnie to co usłyszałam. Ogromnie współczuję. :(
Obawiam się, że wiele osób będzie teraz miało jednak złe skojarzenia.
Cieszę się, że hanti i inne dziewczyny wypowiadały się tak pozytywnie o chustach. Fajny materiał, brawo.
oj Wy tylko chusty w kółko i chusty :rolleyes: ;)
Hanti piękny kolor ścian w kuchni :D
Ja też oglądałam i pół rodziny...
Brat zadzwonił do mnie 5 minut przed faktami że powinnam coś obejrzeć
Ach dziękuje dziewczyny za te słowa natchnione - "chusta prawidłowo zawiązana jest bezpieczna"
Argument dla całej rodzinki do dalszego noszenia mojego dwulatka ;)
są już całe fakty
Reportaż jest w 15 minucie faktów. :)
Ja też widziałam Fakty i mi się podobało że powiedziałyście że chusty są ok bo widząc zajawkę to myślałam że strasznie będą krytykować noszenie dzieci.
heh prawojazdy na chuste a na wózek ostatnio widzałam babke co szla z wozkiem gadała prez telefon i bez rozgladania dzecko -wózek za pasy pcha -dopiero jak wózek w połowie pasa to ona wcvhodzi rozgladajac sie:duh:
materiał super były nasze gwiazdy ale wypowiedź pani psycholog na temat chus tez była:thumbs up:
chociaz zastanawiam sie chy na tej wsi tu u moich rodzicow nie zostanie z tego tyle torba=chusta=rówena uduszenie=ja jutro w chuscie=morderczyni:mad
A tak pani psycholog - cudna! Na forum ją zaciagnąć :D
I do Kampanii przytulmniemamo :D
Uff, mąż siedizał przy kompie, nie zajarzył o co chodzi, bo balam sie ze naprawde wrzuci wszystko do jednego worka i zabroni nosic mala w chuscie. Ale na szczescie nie ma podzielnej uwagi. Ale swoja droga, uwazam ze czy to chusta czy torba powinno sie uwazac i chusta nie powinna zwalniac nas z czujnosci. tez sie moga rozne rzeczy stac - NIC nie daje nam 100% bezpieczenstwa jesli chodzi o dzieci
Świetny materiał.Brawo dziewczyny!
Bardzo fajnie pokazany materiał .Bałam sie że zrobią kosmos z tego i bedziemy tu psioczyć .
Wyszło ok .
brawa dziewczyny
fajnie, super ze wyprostował sie temat troche bo juz zaczynala byc lekka nagonka na chusty...
i dobrze ze powiedziano "jak sie umie to mozna" :)
tylko ta chusta nie pod kolankami :lol:
Ostatnio było coś na forum na temat tych ostrzeżeń w USA, i jak zobaczyłam zajawkę, to bałam się, że właśnie będzie nagonka na chusty, ale materiał świetny! brawo dziewczyny:) i Pani psycholog od razu mi się z przytulmniemamo skojarzyła:)
Oby tylko Ci, którzy słuchali piąte przez dziesiąte nie poprzekręcali...
Nawet nie wiedziałam, ze coś o tym bedzie...po prostu włączyłam fakty i padłam z wrażenia :) zaczęłam podskakiwac, piszczeć i ogolnei zachowywać sie dziwnie :)
i uważam, że najwspanialsze jest to, ze chusty trafiły - nie do sniadaniówek, ale do weekendowego, głównego wydania Faktów w największej stacji telewizyjnej, moje panie ...
Jak dla mnie przekaz był jasny - torby sa be, chusty sa fajne :) Brawo dziewczyny!!!!!!!!!
Współczuje tej babce a Wam dziewczyny:applause: za mądre słowa!!!
brawo brawo! zajawka brzmiala groznie ale potem super pozytywnie i merytorycznie :) i w faktach!! super :))
tak infantino, ale to chyba nie ma znaczenie jaka torba - one wszystkie szyte na tej samej zasadzie, no moze lulu tylko nie ma usztywnienia na dole...ale dziecko źle ułozone tez ma przygietą bródke...
no i szkoda ze musiała sie wydarzyć az taka tragedia - zeby o tych torbach źle powiedzieli :(
może chwilowo chociaż ucichnie ruch torbowy na allegro...
jak któraś ma w domu to nie będzie miała sumienia sprzedać, zzeby innemu dziecku krzywdy nie zrobić (ja swoja torbę sprzedałam, teraz bym wolała ją przerobić i np na aerobik nosić niż komuś wcisnąć... Człowiek uczy się całe życie)
obejrzałam dwa razy
bardzo fajny materiał wyszedł:)
Hanti, piękna chusta,
podpowiecie laikowi jak się nazywa?
dziewczyny super:) gratulacje i dzięki:) ktoś ten kaganek wiedzy musi nosić:)
super wyszło, choć marzyłby mi się materiał tak z 10 minut minimum :) sterroryzowałam całą rodzinę do oglądania. wyglądałyście bosko, a chusty jakie piękne!
wszystkie dziewczyny, które się martwią, że mają złe chusty, pocieszam, że eibe, które wystąpiło w materiale ma 4,20 :) to ponad pięć metrów to była licentia poetica pana redaktora ;)
tak czy siak, cieszy mnie, że reporter z głównego wydania faktów w ogóle się tematem zainteresował i chciał cokolwiek prostować. ja wierzę, że mimo wszystko dla ludzi nie będzie to jedno i to samo.
Obejrzałam i znam dziecko z bliskiej rodziny noszone w takim czymś, ale to dawno było i nawet razem wtedy po sklepach biegaliśmy. Jak dobrze, że nic się nie stało! Od tej osoby dostałam ten worek na dziecko wraz z ubrankami, ale oddałam. Dzwonię pytać, co z nim zrobiła. Jeśli nie sprzedała, to może uda się je zdobyć i dać komuś, kto by na nim pokazywał, czemu tak nie wolno nosić.
Też jestem zaskoczona tym materiałem, że pokazywał dwie strony... Ale niestety, każdy słyszy co chce cytuję SMSa od koleżanki: Widziałaś Fakty? Było o dziecku, które udusiło się w nosidle!
właśnie obejrzałam, dobra robota drogie panie!
a tą panią psycholog może faktycznie do przytulmniemamo...?
ciekawe czy producentów tegoż nosidła jakoś zdyscyplinują...
pani w materiale zapowiadała ze będą badać i ewentualnie wycofają...ale to w USA... a u nas pewnie dalej sie bedą sprzedawać...