wow.... jakie nowe okienko do pisania postow ... fajowe
a tak serio to dalej link nie działa o ten www.chusty.info/ - wyskakuje OBCY :mrgreen:
a czułam ze to islam , wiedziałam ze i nas nie ominą :ninja:
Wersja do druku
wow.... jakie nowe okienko do pisania postow ... fajowe
a tak serio to dalej link nie działa o ten www.chusty.info/ - wyskakuje OBCY :mrgreen:
a czułam ze to islam , wiedziałam ze i nas nie ominą :ninja:
a to możliwe że zahakowane forum zainfekowało nam kompy? bo od tej pory sypią mi się wszystkie strony :frown
Mój mąż (programista) mówi, że to nie był atak hakerów, tylko programu hakującego z automatu - forum jest standardowym forum, istnieją automaty atakujące standardowe programy/strony gdy na nie wpadną i ofiarą takowego padło nasze forum. Po prostu. Trochę się zaniepokoiłam, gdy zobaczyłam te islamskie hasła i pogróżki, ale po jego wyjaśnieniach wiem, że to bzdura....
A ja Wam mówie, to był Bin Laden:lool:
To byl jego glos z za grobu:twisted::D
a znaczek na zakładce widziały?
Widzę ale nie mogę odczytać co tam jest napisane.
Czy zby "Chusto Forum"? Tylko zgaduję, bo też nie widzę
Ja tam się cieszę, że po aktualizacji forum zapisuje się co jakiś czas wreszcie to co piszemy w odpowiedziach na zadany temat. Na dole pojawia się w prawym rogu napis "auto saved" czy jakoś tak. Celowo cofnęłam stronę, dałam jeszcze raz "odpowiedz" i na dole w lewym rogu pojawiło się "restore auto-saved content". I się treść odzyskała, nie cała, ale jednak, no i bez polskich znaków, ale co tam:)
Chyba że ta funkcja już była, a ja ją dopiero teraz odkryłam, to przepraszam za spóźnione hurra:)
No no co ja widzę - na moim pasku zakładek pojawiła się nowa ikonka, a jaki edytor tekstu ładny :)
ale wtopili, zhakowali siły nieczyste.....
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...alm_statue.jpg
jakaś banda oszołomów - teraz zhakowali forum o wdzięcznej nazwie "grandmas menu" :duh::duh::duh:
Pewnie korzysta z translatora google:mrgreen::mrgreen::mrgreen: stąd ta rozbieżność
a ja nie zdążyłam muzyczki posłuchać-a buuuuuuuu!!!!, ale list widziałam a owszem i dobrze ,że już nie widzę-uff....
a co mi się może stać przez konto fejsbukowe? z ekranu wyskoczy dusząca ręka? błagam...
już mnie za "odpowiednie" treści na fb blokowali,więc nie czuję się aż tak przywiązana ;)
Nie podaję na fb żadnego prawdziwego faktu z mojego życia, nawet imienia i nazwiska, a mail na którym mam zarejestrowanego fb służy mi tylko i wyłącznie do fb. Nie mam także aktywnej żadnej opcji 'Wejdź na <jakaś stronka> przez facebooka'. Nie ufam niestety takim portalom na tyle, by podawać swoje dane, czy prowadzić poufne rozmowy :P
:lool::lool::lool:
Gola piers to przeciez najwieksza zbrodnia na FB!
konta na FB hakuje się nie tylko po to, żeby wygrażać właścicielom kont cyberpięśćmi, bądź zczytywać ich prywatną korespondencję, ale i po to by się za właściciela podszywać. w różnych sytuacjach: logowanie na innych portalach (niekoniecznie o legalnej treści), wyłudzania za pomocą kradzionej tożsamości, rozsyłanie korespondencji, która jest całkiem inteligentną wersją znanego zapewne wszystkim listu od nigeryjskiego księcia naftowego itp. mój kolega padł ostatnio ofiarą zabiegu, ekhm, przejęcia tożsamości i wszyscyśmy, którzy byli z nim zafrendowani dostaliśmy rozpaczliwy, acz całkiem wiarygodny, w pierwszym czytaniu, list typu "jestem w Kazachstanie i zostałem okradziony, pomóżcie, pożyczcie bo muszę migusiem przedostać się na wesele brata":-)
To ja nie powinnam czuć się zagrożona;) Moja liczba znajomych na FB nie jest specjalnie imponująca;)
Ja po urodzeniu synka skasowałam poprzednie FB i założyłam nowe. Miałam w poprzendnim wielu znajomych, a połowy nawet nie kojarzyłam, lub nie miałam z nimi kontaktu :rolleye: Teraz mam mniej więcej tyle osób, z którymi mam ciągły kontakt, lub spotykamy się w realu dość często.