dobry mąż, dbaj o niego ;)
Wersja do druku
Dbam, dbam :D. Dam mu Shonę pomacać:lol:.
ja bede miala na chwile :) mnie ten wzor chyba nie rusza (a na pewno to sie sie okaze za chwile czy nie), a ze konopii oschowych w rece nie mialam to korzystam z okazji i pomacam :kiss:
Losowałam, nie mam....:( zaczynam wątpić w system losowy. Tzn -Wam życze jak najlepiej ale widze że na FB niektóre osoby cieszą się znacznie częściej :((
Gratuluje fakturzystkom :D
Amst, a ile ty mialas losow? Ja bez zadnej przewalki, nie angazuje nikogo innego, zadnych mezow ani nic, mialam cztery. A bralam udzial jakos w, hmmm.... dziesieciu? Dwunastu? Nie pamietam. Lotek tez wydaje mi sie oszukany, no ale to taki system chyba ;)
Brałam udział poza jednym we wszytskich. Miałam edena copper, którego mieli chyba wszyscy; miałam JK fern którego też chyba dostali wszyscy. Ostatnio miałam róże danna - poza tym nic.
No to ja podobnie, z tym, ze zamiast roz danna mam chambray i dodatkowo triskele. Z tym, ze mnie sie i eden copper i fern naprawde bardzo podobaja :)
Inne wzory nie bardzo. Moze jeszcze roze, ale tego sn to tylko ze wzgledu na konopnosc zalosowalam. I dla sportu ;)
Ja chyba w 3-4 losowaniach tylko wzielam udzial? Zawsze dla kogos innego. Tylko tutaj chcialam dla siebie i wybralam trzy razy 5ke. I trafilam.
ja losowalam zawsze wszystko mozliwe. jak cos chcialam - to nic. nie mialam nawet tego, co mieli prawie wszyscy. a teraz dwie pod rzad trafilam, obie dla kogos. i to sa pierwsze wylosowane przeze mnie osche.
a - mialam jeszcze bledna fakture na oki - za ktora to moglam sobie wybrac inna oki bez losowania.
ja losowałam prawie wszystko oprócz fern, danna i edenu i nic, nigdy, to jest szczęscie..
ja to tylko raz trafiłam tego pasiaka oschowego :( A SN nawet nie oglądam :cryy::cryy::cryy::cryy:
a tak mi do glowy przyszlo - oscha prosi, zeby przed wylosowaniem wyczyscic ciasteczka i wszystko - dopoki to robilam - nic. a teraz - wchodze z marszu, nic nie czyszcze, losuje, wychodze - i mam. ciekawe :bduh:
może wytnijmy kwestię losowan do osobnego tematu?
Ja nigdy ciastek nie czyszcze.
Ja losowałam wszystko, trafiłam asha, edena, kai pomyłkowo (ale dostałam) i tyle. Także gdyby nie dobre dusze, nie miałabym surya tiree, którą po prostu uwielbiam:)
Ciasteczka czyściłam za pierwszym razem tylko, później w ogóle.
Ja też mam wiele, dzięki dobrym duszyczkom i ich wielkim serduszkom :)
aaaaa, mam 4-kę się nagadałam z oschą, ale warto :high::high::high::high:Mariion dziękuję :heart::heart::heart::heart:
mam fakture :D
kto chce?
mam 6
pierwszy raz mnie wylosowali :)
dubel
losowalam tez 2 * rozm 5 ale mam 6
jakbym miala kase to bym ja sobie zostawiala ale mam dziure budzetowa:(:cryy:
tak z ciekawości zapytam... teraz dostałaś fakturę? losowali drugą turę?
Belfe ja się skuszę na fakturkę jeśli można :)
wow :)
ja bym się skusiła, gdybym nie miała tego samego problemu, co belfe ;)
Info z FB:
"The second round of SN Shona invoices are out now."
Łaaa! Załamka!
Dzisiaj mam paskudny dzień :cryy:
nic nie mam niestety blafia :(
Belfe, gdyby Madlles zrezygnowała, to ja chętnie:)
nie przejmuj się, to lepiej dla mojego debetu ;)
tylko wkurzam się, bo prawie zawsze losuje to, na czym mi nie zależy i albo oddaję komuś fakturę albo po prostu nie kupuję, a jak coś bardzo bardzo chcę to kurde mnie nie losują, grrr! skąd oni cholercia wiedzą na czym człowiekowi zależy...
Wielki Brat jest wszędzie.
Wielki oschowy brat
ja to w ogóle mam jakieś dziwne wrażenie co do tych losowań...
Ja też nic :( ale jak mi ktos nie da to wiecie ja nie wylosuje ;) marne sznase
i u mnie nic :(
Ja też ostatnio nie mam farta :(
Jakby komuś zbywało coś to bardzo proszę o mnie pamiętać bo u mnie już końcówka noszenia :sick: