LL raczej dobrze noszą.
Wersja do druku
Bardzo fajne zestawienia kolorystyczne :) Miałabym problem z wyborem :D
ok. zamowilam S limonke z czarnym. no czekam z niecierpliwoscia...
ot. dawno nie mialam zadnego pasiaka. a to juz drugi w tym roku, po lnianym agacie little frog, ktory jest zajebisty. mam nadzieje, ze LL tez sie spisze, pomimo tego ze to bawelna.
pistacja rządzi! z jak zawsze piękną Joasią :) :applause:
Na stronie LL?....:)
a jaka jest realna dlugosc tej S ? 4,0 ?
śliczne te chusty, takie energetyczne :)
A do mnie pistaccccja leci. Mrrr :)
Pokaże ktoś fotki? :)
moja jeszcze nie doszla :)
Moja pistacja już schnie :) Kolory przecudne. Pierwsze skojarzenie... oj długo myślałam z czym w dotyku i z koloru mi się kojarzy, ale doszłam do tego :) Ujma to żadna, bo wspomnienia piękne - moja chusta wygląda jak pokrycie leżaków, takich sprzed 30 lat, do opalania się :)
Zdjęć nie zrobię, bo zostałam bez aparatu na weekend. Jak coś to w poniedziałek mogę zrobić.
moja z czarnym watkiem tez juz jest. mocne, wyraziste kolory paskow. bawelna - ja nosze we lnie i konopiach zazwyczaj, wiec zdziwila mnie miekkosc tej chusty :D jest cienka, pewnie bedzie przewiewna i na lato akurat. zamotalam, moja niunka spi.
fotki wkrotce.
Dziewczyny rzućcie proszę fotkami, bo właśnie kusi mnie ta limonka na plecaczek.... :)
podbijam i o fotki bardzo proszę w akcji głównie. Pliss........
Ja jeszcze fotek nie mam, ale limonkę zamówiłam i jestem super zadowolona, piękna jest... Jak będzie okazja, to wrzucę fotki...:)
podbijam i proszę o fotki w akcji
larwunia- w awatarku to jaką masz?