Wow -gratulacje :applause:
U mnie w skrzynce pusto :|
Wersja do druku
Jeśli ktoś chciałby kółkową - ramię zakładkowe ze srebrnymi kółkami, to mogę oddać ;)
Nie wylosowałam nic, niestety.
No to mi sie tez poszczescilo, mam szostke :D i teraz ostro mysle. Chcialabym ich len wyprobowac, bo slysze tu i tam, ze mientki. A niebieski lubie i dobrze mi w nim. Mysle, mysle...
zoana, yvona gratuluję! :applause:
u mnie znowu nic i dobrze ;)
Na Natural Mamas tez jakos niewiele osob mialo szczescie, moze ze dwie (nie wiem ile w zamknietej grupie, chyba pare).
A ja wlasnie zaplacilam. Teraz modlic sie, zeby meza nie bylo w domu jak przyjdzie :P
W koncu zbiore odwage :D
tez nic... ja do tej pory wylosowalam tylko to, co skasowali po godzinie :lol: a losuje wszystko jak leci... statystycznie w koncu cos musze trafic :bduh:
zoana, yvona dołączam do grona :mrgreen:
Dobra duszyczka przekazała mi linka do 5-teczki :high: :high: :high:
Zapłaciłam, teraz tylko czekać pozostaje :sick:
Gratuluję wylosowanym:)
U mnie nic tym razem.
Ile oni tego utkali jak statystycznie patrzac na nasze forum poszlo powiedzmy piec-szesc? Na NM moze z 10 (choc z lektury watku mialam wrazenie, ze tez mniej jakos), na Hameryke wezmy ze 20 liczac, Rosja 10. Kto losuje to nie wiem, tak naprawde, w jakim kraju sa aktywni chustonoszacy, ktorzy chca wyskoczyc z takiej kasy, Afryke mysle podarujemy sobie w obliczeniach :D
Wynurzając się z czeluści świata poza internetowego proszę o cynk jakby ktoś miał ochotę zamienić triskele na mojego Rivera, mam 3. :mrgreen:
wiecie, ze jeszcze nie wyslali? tkaja dopiero, czy jak?
ano nie pomyslalam ;)
edit: wlasnie meila dostalam, juz leci :D