Czy taki len da się zafarbować jakoś sensownie? Jak to jest? Bo ja bym chciała czerwone SN i może by tak z tego się dało.
Wersja do druku
Czy taki len da się zafarbować jakoś sensownie? Jak to jest? Bo ja bym chciała czerwone SN i może by tak z tego się dało.
Nie sadze, zeby faktury juz poszly, za szybko. Tytanami pracy to oni jak widac nie sa (chocby problemy stronki, ktore "naprawiali"), wiec byloby co najmniej dziwne gdyby tak sie spinali z rozsylaniem. Tym bardziej, ze trzymanie w niepewnosci tez dodaje smaczku akcji :P
O podgrzanie atmosfery? :P :P
Podostawały już dziewczyny faktury. Także rozesłane.
A to i jeden klopot mniej :P bo nie mam znow.
Chyba mialam mega szczescie z tymi dwoma pierwszymi losowaniami jednak, a nie ze duzo chust :D
Mąż mnie o 1szej nocy obudził!
Aga, Aga pomyślałem że się uciszysz .... dostałaś fakturę :) mam 5tke :) zbieram fundusze teraz.
Też dostałam fakturę :) i dumam czy mam kasę... :(
ja niestety nie dostałam a juz się oswoiłam z mysla, że jednak ją kupię:roll:
Zła jestem na siebie, ze nie zarejestrowałam mężą co by na niego tez losować, dużo osób tak robi z tego widziałam na FB i chyba u nas też więc chyba nie jest to opcja nie fair - jak myslicie?
aginia mam cos dla Ciebie ;)
Jeśli chcesz oczywiscie :)
A ja nie dostałam. I mąż też nie ;). W sumie dobrze, za jasne toto.
Fajnie, że moje aiko wysłali do mnie wczoraj o 21, a zapłaciłam za nie przed chwilą ;) ale oni mają burdel na tej stronie, masakra.
(a fakturę dostałam około pierwszej w nocy! :D)
Jakby ktoś jakąś spóźnioną niechcianą fakturę dostał - polecam się :hey:
Bym czwóreczkę chciała chyba... Nie wylosowali mnie, cholera ;)
ja losowałam dla forumowego dobra, ale niestety nic dla Was nie mam :(
Ja mam 5-ke dzieki Zoanie :kiss: