Mnie się marzy:
Indio czarno białe, a już by super było, gdyby wypuścili z lnem
indio gold
Jedwabne skowronki
Inka
I jeszcze indio biało-czerwone
Wersja do druku
Mnie się marzy:
Indio czarno białe, a już by super było, gdyby wypuścili z lnem
indio gold
Jedwabne skowronki
Inka
I jeszcze indio biało-czerwone
a ja juz nic nie chce ...czuje sie zaspokojnona
( no, prawie :lol: bo czekma na paczke jeszcze :lol: )
ja (chwilowo) chustowo zaspokojona :D
a ja bym bardzo chciała otworzyć wreszcie własną działalność i marzę o dotacji na nią, więc zaczęłam działać, by marzenia się spełniły :D
i zyczę spełnienia marzeń wszystkim czegoś chcących :thumbs up:
Uchyl rąbka tajemnicy i przyznaj się na co czekasz? :DCytat:
Zamieszczone przez Biedronka
Ja to bym chyba wszystko chciała... W mojej głowie pełno dylematów: czy bardziej kolorową, wzorzystą, czy może bardziej stonowaną, która będzie lepiej pasować do moich ubrań i nie będę jak papuga wyglądać (zmienić chustę czy ciuchy ;-)?). Gładką czy pasiastą czy z innymi wariacjami. Jakiego producenta? Co na lato? Jedno jest pewne - tkana wiązana. I nikt nie pomaga... Przyszłyniedoszły tylko się śmieje (choć pewnie jak wybiorę róż to mnie w chustę takową zamota), Cyprianowi wszystko jedno, byle mógł od czasu do czasu potrzymać ją w buźce, a większość znajomych patrzy i nie widzi problemu...
Ech, zachciało się nosić, to się teraz ma problemy :lool:!
Jak się tak mało chustowo przeżyło, to by się wszystko chciało, chociaż macnąć ...
ale to nie wątek o chustowej frustracji :x , więc konkretnie http://www.slingomama.nl/product_info.p ... cts_id=295 no i niezmiennie girasola tęczowego w formie kółkowej.
mi się zweryfikowało. Chciała bym pawie. Potem indio kobalt-cynamon oraz zarę
A ja sama nie wiem co bym chciała, ani jaki kolor, ani faktura materiału, tzn. wszystko bym chciała. Taka niezdecydowana baba jestem.
Musze i ja przyznać, że bardzo duża różnorodność chust ich kolorystyka, wykonanie, materiał, wykonanie, mnie zaskakują - pozytywnie.
a ja mam już - nubigo:)
a afryka po wakacjach będzie
bez fotek sie nie obejdzie :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez sowa_m
od wczoraj jest, więc spoko spoko, foty się pstrykną lada moment:)
swoją drogą czarnoskorzy przyjaciele mojej przyjaciólki nie bardzo rozumieli moją determinację w posiadaniu afrykańskiej chusty::) ale będzie:)
Niedawno myslalam, że mi znów przeszło z tymi chustami, ale nie. Diabeł nie śpi tak dlugo :twisted:
Od niedawna znów mam marzenia chustowe. Oto one:
- Simon Didka
- Iris Didka
- Indio rubin-mandarin
- Manduca Olive Grove
- Fale Dunaju lub Ontario Nati
- Nati bambus turkus lub czerwień
- tęczowy Girasol
- Nati Toskania
- Lana Sprudel
Przeginam...
Co chwilę chcę coś jeszcze i jeszcze, więc najbardziej chciałabym już nic niechcieć :lool:
Cytat:
Zamieszczone przez greeneddie
oj prawda :|
:roll: Skowroneczki bym chciała i drugiego miętusa z Doliny...
heh :)
czytam Wasze zachciewajki i się śmieję :D
Ja to bym chciała to co chcecie najpierw pomacać żebym wiedziała co bym chciała :) :) :)
ptaszory czarno-białe, zarę tą pomarńczowo - czerwoną i chuścioszka do noszenia :)
eeee....to tak...
-nino
-pawiszcze
-jade mild
-girasolka
i może jeszcze jakies paseczki :hmm:
generalnie dużo bym chciała :lol:
edit: o zarze curry zapomniałam :hide: