Jarzębina fajna! Już widze te cudną oschową zieleń i czerwień razem - jak w różyczkach noel:heart::heart::heart:
Wersja do druku
Jarzębina fajna! Już widze te cudną oschową zieleń i czerwień razem - jak w różyczkach noel:heart::heart::heart:
Ooo, jarzębina cudna!
Ja jeszcze o kłosach pomyślałam.
Ja na maki tez bym sie pisala - kojarza mi sie z Polska... ide porysowac sobie maki...
jak na razie
nr 1 jarzebina
nr 2 kłosy
nr 3 maki
:)
..hmm..coraz ciekawsze te pomysły..do tego oschowa czerwień..
za maki dziękuję za jarzębine tez
oscha to firma stawiająca na z goła inne wzory niż ... tu trzeba nam czegos takiego jak te pisanki
dlatego uwazam ze fajnie by było sie w nie zagłebic
...
te wszelkie nasze wzory ludowe
no bomba
:love:
Opcjonalnie - klosy z chabrami versus klosy z makami :)
Teraz jakie klosy. Jeczmien chyba najurokliwszy, choc owies tez niezgorszy
Motywy cepeliowskie nadal sadze ze maja potencjal, mnie sie np. podobalo logo euro :)
Hehe, moze zalozymy konkurencyjna firme, albo pod-wykonawstwo. Ide popatrzec na ceny krosien :P :P :P
Ja myślę, ze w sprawie maków, chabrów, kłosów do Nati piszcie ;)
dziewczyny może by założyć osobny wątek na marzenia preorderowe forumowe co? bo nie każdy zainteresowany tu zaglądnie
aginia, no motyw klosa to tak :)
Wracając do aktualnego pre-orderu - na serio żadnej z Was wzór nie podchodzi i nic nie zamówi?
Ja się waham, którą chustę wybrać, ale na pewno jedną zamawiam. No nie dobijajcie mnie, przecież one są całkiem ładne! :hide:
Się zastanawiam nad ecru... na lato taka ładna...
:high:
Ja też właśnie myślę nad którymś lnem - to Aiko może całkiem ciekawie się prezentować, te przełamanie koloru na wzorze :love:
No ale też mnie kusi drugi len - na niebieskim ecru? Może wyjść pięknie! :heart:
Bawełny mam aż nadto, choć kolor piękny to jednak daruję sobie....
to jasne zawsze mozna pofarbować :)