ok, statystyka:
kto w co jutro ?
Wersja do druku
ok, statystyka:
kto w co jutro ?
ja nie wiem co zrobić bo co jeśli dajmy na to ustrzelę braida (który na mojej liście jest gdzies pod koniec)...stracę fundusze na to co bym na prawdę chciała:roll: Z drugiej strony jak nie ustrzelę NV to zostanę z niczym...buuuu
ja nie umiem się zdecydować :( i jak tu polować jak się nie wie na co .. (bo by się chciało więcej niż można) :D
Ach co za pomyłka jutro Aspen wychodzi nie ash - czyli poluje na aspen:mrgreen:
ładne aspen, ładne. zapoluję, ale chyba nastawiam się na coś innego. zobaczymy. chociaż jak już będzie w koszyku... wiadomo :thumbs up:
OT ale w najodpowiedniejszym chyba do tego miejscu: co z marciulą? urodziła? :)
O tak, miejsce najodpowiedniejsze, ciagle tu zagladam :lool:
No i niestety nadal to niedobre dziecko w brzuchu siedzi...
Co do jutra to mimo, ze braid sie podoba to odpuszczam - funduszy niestety brak, a bardzo bym go chciala :( wole zostawic kase na willow i asha.
:lol:
poważne przygotowanie do wiosennej kolekcji :) na bazarku aż wiosną powiało :)
Zawsze mozna strzelac w ciemno i potem sie powymieniac :P
Spróbuje braida ale nie nastawiam sie na wiele, jeden lapek to już u kresu swych sił i jakakolwiek zmiana ulożenia kabla zasilającego = wyłącz.
Drugi nówka funkiel, z windowsem 8 - nie rozumiemy się :sick::dunno: chemii nie ma. ekhm
Tak więc chyba dla sportu będę walić.
tule!
Niestety to ile zapłacisz u Oszy za chustę nie przekłada się na to ile chusta będzie warta po przybyciu do Ciebie :ninja: niektóre będą bardziej pożądane niż inne....
Wieczorem służę pomocą w polowaniu - już się ogłosiłam na "kto mi upoluje..." :lool:więc piszcie jakie rozmiary, będę próbować.
Może tym razem osza wywoła mi poród na serio, bo ostatnio mało się postarała :twisted:
Moim zdaniem Eden.
za dużo zieleni,wszystko jest zielone
więc ta jedna perełeczka,Eden,zrobi na bank furorę:)
bramble też nie zapowiadała się na VHTF a jednak
Ja stawiam na SN Aspen, ew SN Ash. Wzor SN i roze zawsze byly cenione. Wzor eden jakos nie jest rozkochiwany, choc sklad jest boski.