Oooo, no spadasz mi jak z nieba:vagen:
Bo ja dziś zalegam w wyrku z gorączką, więc moje szanse na polowanie jeszcze mniejsze.
Jakby braid 3/4/5 wpadł Ci do koszyka to ja chętnie przygarnę;)
Wersja do druku
To bądźcie proszę na forum - jak coś wpadnie to piszę pw, proszę przygotować kartę - jak ktoś mi nie ufa i uważa, że potem wykorzystam jego kartę to niech da znać, że nie chce pomocy. Ja oszustką nie jestem, mogę pomóc bezinteresownie(trenuje przed NV Willow :mrgreen:), ale co do braida 4 będę prosiła o pierwokup w razie gdyby ktoś się potem pozbywał.
:D
ja też będę polować :D
jako trening przed edenem (jeśli uda mi się dozbierać kasę do tej pory :D)
więc dam znać :) może akurat ktoś będzie chętny
:D super
I przyciski pomarańczowe będą :lol:.
Taka jestem podniecona: :jump::jump::jump:
:bduh:
pamietajscie o zdjeciach (prt scr) na wszelki jakby wam cos z koszyka zwialo pozniej
- podobno poprawili ale wiecie:ninja:
Pomarańczowe? :ninja: chyba przez 30sec :lool:
oscha nie dziala
No wlasnie ta stronka sie ciagle laduje z bledem teraz. Jak tak ma wygladac polowanie, to ja dziekuje :(
u mnie już się odblokowała i wyświetla dwie chusty ;)
dziala
podobno cos mowili wczesniej
ok
"Also, we have to do a server kickstart just before listing time, so it is best to log in maybe no more than 15 minutes before listing time...the kickstart can sometimes log people out. (boy this gets complicated!! :) ) We have made some more changes behind the scenes to hopefully iron out some of the glitches..."
:)
Rozumiem, że w tym wątku będzie gorąco dzisiaj? :lool:
Wezcie, normalnie to ja bym byla jeszcze w lozku, u mnie jest nieprzyzwoicie rano :P
haha bede polowac nie dla siebie moze cos wrzuce do koszyka :D
No dobra, sprawdzamy:
- karta - jest
- druga karta jakbyco - jest
- telefon - jest
- klawisz f5 - jest
- okruszki pod f5 - brak
- dziecko - śpi
:fire::fire::fire:
miałam forumce upolować, ale przy każdym odświeżeniu wylogowuje mnie - łaj?
Melduje gotowość:)
aaaaaa :bliss: