hmm a mi się te różowe bardziej widzą :hide:
Wersja do druku
hmm a mi się te różowe bardziej widzą :hide:
bezlitosne nati :love:
czy któraś bedzie polować?
Matko, i co mam teraz zrobić :roll: nie odpisali mi, czy znajdą dla mnie czerwone 4,2m, a tu takie ładne zielone.... Czekać na odp od nich czy brać zielone? :duh:
Właśnie dostałam maila, że znaleźli, już zapłaciłam i jeszcze dzisiaj wyślą! :bliss::bliss::bliss::bliss::bliss::bliss:
Ha, no trudno, liczyłam na zgniłozielonobrązowy mech, bo tak mi to wyglądało na zdjęciu ale taka 32beżowa szmata też ujdzie. Ma być bure i mocne i się nadawać na wycieranie po górskich szlakach i innych takich :D A ta zieleń swoją drogą piękna, ale z oliwką to wg mnie nie ma nic wspólnego. Albo mam źle skalibrowany monitor ;)
ależ różnorodność kotów na stronie była :love:
ale róże szybko poszły!!! :omg:
no, szybciutko zniknęły
jakby ktoś złapał róż, a nie chciał to ja się przypominam ładnie :mighty:
hmm, ten róż to mi się nawet bardziej niż czerwień zaczyna teraz podobać...
ehh, trochę szkoda, że rychło w czas
Za dłuuuga... No ale już nie mam się co przejmować, bo mam 4,2m :love: widzę, że koty dla każdego w odpowiednim kolorze zrobili :mrgreen: ten wzór to jak narazie jedyny Nati, który mi się wyjątkowo spodobał. A do tego w każdym kolorze pięknie się prezentuje :)
fajne te czerwone koty... dobrze, że późno tu zajrzałam... i w ogóle dobrą zasadą było nie zaglądać w takie wątki; bo to od razu nową chustę by się chciało!:hide: