jakbym się mogła zdecydować na kolor to bym wzięła kameleony, a jak się nie zdecyduję to wezmę żyrafy :hide:
Wersja do druku
jakbym się mogła zdecydować na kolor to bym wzięła kameleony, a jak się nie zdecyduję to wezmę żyrafy :hide:
A kiedy mniej więcej chusty powinny być gotowe?
Dziewczyny, dzięki za oświecenie w temacie okazji cenowych ;)
A mnie nadal nurtuje temat grubości i szerokości. :hmm:
Ponosiłabym bardzo w Żyrafach i Różach:whistle: ach, pomarzyć można.
Myślicie, że bawełniany żakard (kameleony) da radę przy ok 14 kilowcu?
I zastanawiam mnie, jak kameleony duże będą? I czy oliwka to taka zieleń jak w żyrafach, a zieleń (z czarnym) to taka bardziej zieleń?:oops:
podbijacie, podbijacie... i kusicie. :nono: :lol:
Chusty powinny być gotowe za jakieś 2-3 miesiące. Szerokość powinna być taka jak Jaskółek, Pao, Kół zębatych i tym podobnych chust, czyli standardowa. Grubość chust z jedwabiem, lnem czy chust 100 % bawełna powinna być raczej podobna do Jaskółek, Pao, czyli ok. 223-235 g/ m.kw. Kameleony powinny mieć ok. 10 cm jeden, ale jeszcze sprawdzę dokładnie. W każdym razie nie będą tak małe jak na projektach graficznych. Największa róża powinna mieć ok. 5-6 cm. Dorobimy róże brązowo-turkusowe oraz Pao czarno-wrzosowe. Może jutro się uda.
Kameleony :love: Generalnie wolę abstrakcyjne wzory, ale te do mnie mówią... Oj mówią.
czyli podwyżka nieunikniona i ceny nati będą się kształtować już na takim poziome?
oj niedobrze :-(
Zamówiłam żyrafki fiolet/żółty z lnem :D Tylko nie wiem dlaczego 4,2 a nie 3,6 :duh: