wiszą jeszcze te czerwień/pomarańcz - 4,2, 4,6 i maxi
edit: 4,2 właśnie zniknęło :)
Wersja do druku
wiszą jeszcze te czerwień/pomarańcz - 4,2, 4,6 i maxi
edit: 4,2 właśnie zniknęło :)
Fioletowe rozeszly sie blyskawicznie.. chcialam 3,6 ale widzialam tylko z ok. Cen...
Ja miałam w koszy fioletowe po kolej 5,6 i 4 i wszystkie mi uciekały bo poprzednie wisiały w koszu :duh: to jest naprawdę niefajne
załapałam się na czerowne
ale teraz pomyślałam że świetnie by ta chusta wyglądała w kolorystyce pierwszej afryki. czyli brązowe tło i żółte żyrafy z brązowymi wstawkami :)
A co się wszyscy tak na ten fiolet rzucili? Mi się osobiście bardziej pomarańczowe podobają :roll:
Ale może ja kiepski gust mam :hide:
jakoś nie mogę ich sobie w akcji wyobrazić
czekam na foty szczęśliwych nabywczyń :)
ja również czekam na zdjęcia z maluchami
Wzór super :D
i mi się te fioletowe bardziej podobają, aczkolwiek patrząc na foty, myślałam, że to fiolet z szarym, a potem zobaczyłam podpis, że to fiolet z zielonym...8))
ta pierwsza opcja mi się bardziej podobała ;)
Ale co jest w tym fiolecie takiego, że się wszyscy rzucili akurat na fiolet? :bduh:
Do pomarańczowych muchy lecą:)
na szczęście to nie problem zimy:)
no może precyzyjniej byłoby meszki:)
spacery po lesie w żółtych i pomarańczowych chustach zawsze kończyły się w naszym przypadku strzepywaniem;)
ale fiolety.........:heart::heart::heart:
Pomarańcz booossskkii:heart::heart::heart::heart::heart::hea rt::heart::heart::heart::heart::heart::heart::hear t:
a). szkoda, że znowu len
b). ale dobrze, że nie było mnie w domu cały dzień
c). fajne. mimo, że len :rolleyes:
:)
Bardzo fajne i ja tam len lubię (ale nie chciałoby mi się znowu łamać). Pokażcie zdjęcia!
Bardzo podoba mi się Afryka Night :love: tylko rozmiary nie dla mnie... Ktoś upolował 4,2 albo 4,7? :rolleyes: