Ale przecież nie tylko Joanna Brodzik, ale też jej małżonek, wygląda super :love: uwielbiam facetów w chustach(a najbardziej mojego osobistego faceta :wink: ).
Wersja do druku
Ale przecież nie tylko Joanna Brodzik, ale też jej małżonek, wygląda super :love: uwielbiam facetów w chustach(a najbardziej mojego osobistego faceta :wink: ).
wlasnie sie zastanawialam skad tak dobrze wiazac umieja, skoro nie ma ich u nas na forumie :lool: :lool:Cytat:
Zamieszczone przez Aga
Dobra robota Aga :thumbs up: czemu sie wczesniej nie chwalilas? :ninja:
EDIT: w sumie gdyby to lilak byl to mocno juz musialby byc sprany :lol:
A ja sie ciesze, ze wyprorokowalam :)
Mnie sie tez podobaja, jako rodzice :thumbs up:
super wyglądają :!: :!: :)
:applause: :applause: :applause:
dla Ciebie Aga też :thumbs up:
:applause: :thumbs up: :applause:
Cudnie...
Nie trzeba było prosić i się sami zamotali , także jest chodząca gwiazdorska reklama :D
Pięknie..
Chusty też cudo!
Ekstra :thumbs up:Cytat:
Zamieszczone przez Aga
suuuper wyglądają :thumbs up:
Aga, powiedziałabyś coś więcej, nooooooooooo 8)) Jak do nich trafiłaś np itd? Trochę by to moje zwykłe życie nabrało gwiezdnego oddechu :D
Jeszcze ich tu ściągnij, chociaż pewnie musieliby pisać nie przyznając się, kim są :hide:
Też nie wiedziałam że są parą i mają dzieci (a co dopiero bliźniaki :)) Super ten fiolet, zapytałam o niego na Kawałek szmaty i ktoś odpisał, że to rapalu pozna nawet z dużej odległości :)
Od razu sobie wyobrażam siebie i moją Marcelinę zamotane w takie fiolety... :)
aha, i fryzura fajna :)
no AGA czekamy na szczegóły 8))Cytat:
Zamieszczone przez april
To chyba tajemnica zawodowa :)
też tak uważam.Cytat:
Zamieszczone przez lemonka
Powinno nam wystarczyć że są mili i sympatyczni, że są dobrymi rodzicami.
To że zrobimy coś zawodowo dla ludzi znanych to nie znaczy że teraz mamy zdradzać szczegóły dotyczące ich życia prywatnego.Było by to nadużycie zaufania jakie pokładają w nas klienci.
Plotki zostawmy " Faktom" i innym tego typu gazetkom :D
Cytat:
Zamieszczone przez stokrotka.a
Gdzie napisałam, że interesuje mnie ich życie prywatne?Cytat:
Zamieszczone przez Joania
Fajnie, że Aga nauczyła ich wiązac, bardzo się cieszę, jak z każdego nowego noszącego rodzica. Nie interesuje mnie niczyje życie prywatne, ich również. Ciekawi za to, czy sami się zgłisli do KK że chcą nosić czy ktoś polecił Agę? I czy wiedzą o forum?
Nie jestem hieną zerującą na czyimś prywatnym życiu :?
mój M ich wypatrzył i od razu mnie zawołał - mam nadzieję, że on też da się przekonać :)
:thumbs up:
uchylimy rabek tajemnicy ...
w ktoras sobote do naszego sklepu zawitali ze swoimi blizniakami. kolezanka dzielnie dala rade pokazujac rozne chusty, na tyle dzielenie, ze opuscili sklep z dwiema chustami Lulu a dopiero pozniej nabrali checi na wiazanki
O, i to mi chodziło:)
Brawa dla Brodzików!
April nie chciałam nic złego napisać ani tym bardziej Cie urazić...