Środa może być :)
Wersja do druku
Środa może być :)
ja może na chwilę wpadnę, choć pracuję ale może uda mi się zrobić sobie chwilę przerwy, trzymajcie wątek przy życiu, żebyśmy nie zapomniały;)
łeeee a ja w środę pracuje, wieć na pewno nie dam rady przyjść...a we wtorek po świętach?
Ja jak najbardziej. Leoni, jeśli nadal chcesz ode mnie książkę, to mogę Ci przynieść na spotkanie:)
A wtorek po Świętach miedzy 10 a 14 Wam pasuje? Bo popołudniu ja z kolei nie mogę. :-)
Magnolia watek bedzie zyl niekoniecznie swoim zyciem:-)
Mnie pasuje :)
Dla mnie też ok.
no to juz prędzej:) wtorek mam cały wolny:)
Ola- ale nie mam nic na wymiankę bo pajacyków brak, wszystko juz oddałam:(
Jakoś się przecież dogadamy:D
Kochane od kilku dni bezskutecznie próbuje się dodzwonić do Parkowa 7:frown co robimy? Zmieniamy lokal czy wbijamy bez rezerwacji? I czy wtorek po świętach około 10.30 pasuje Wam nadal?
Ja jestem chora, mam gorączkę i wsio mnie boli, więc zobaczę, czy się wykaraskam, żebym Wam dzieciaków nie pozarażała. Jeśli wydobrzeję, to jestem nadal chętna.
Ola D zdrówka w takim razie.☺
Mnie nadal pasuje :) Co do Parkowej, to czy we wtorek do południa tam będą tłumy??? Myślę, że nie.
Ola D. - zdrówka!
Kochane krośnieńskie chustoMamy zapraszamy na 10.30 we wtorek 7 kwietnia do pubu parkowa 7. :D
UWAGA,UWAGA!
Parkowa 7 moze byc zamknieta, wiec przenosimy spotkanie do klubokawiarni Kometka na Powstańców Warszawy 38 (dawniej Ogród Café)
Godz.11.00. Dzięki Leoni za info:kiss::kiss:
Dzięki, Dziewczyny. Ja niestety dalej kaszlę i smarkam.
Ale może następnym razem. Bawcie się dobrze:)
Ola D spotkamy się jeszcze nie raz:-)
Ja mam nadzieje ze Leon nie strzeli mi 3h drzemki i dotrzemy:)
Super :)
Leoni - czy możesz wziąć ten krótki len, który masz na sprzedaż na chustostraganie? Bym pomacała... :)
Kochana ja ten krótki len już dawno sprzedałam ale wezme cos innego do pomacania:) jak zdążę dojechać