piękna para. dobrze im było razem.
i zdjęcia świetnie zrobione :applause:
Wersja do druku
piękna para. dobrze im było razem.
i zdjęcia świetnie zrobione :applause:
polah świetne zdjęcia! :) pisz jak Ci się widzi kaszmir? :wink:
Piękne zdjęcia pięknych chust.
Anetko, kaszmir bardzo mi się podoba:) nie wiem, jak nosi, cienkość jego trochę mnie zatrwożyła, ale macałam kaszmirowe elipsy, cieńsze są, a Sawitka noszą:))) chociaż elipsy są bardziej zwarte, ściślej tkane, takie mam wrażenie... Porównamy w poniedziałek :mrgreen:
nie zamotałam dziś kaszmiru, bo Wojtek wpadł w histerię na widok rozłożonej na kanapie chusty (SUPER synu.......), ale jutro na pewno to zrobię. I jeszcze parę fotek dołożę:)
a zauważyłaś różnicę w grubości tych chust?
wiesz, grafit był już prany i bardziej puchaty, nie wiem, jak zachowa się kupfer po praniu, wtedy trzeba by je porównać, ale da się to zrobić, prawda Basiu???? :)
Musowo :-)Cytat:
Zamieszczone przez polah
ale ja nie wymacałam różnicy w cienkości (bo tu o grubości mówić się nie da :wink: )
bo tak krótko byłaś.... :)Cytat:
Zamieszczone przez barrbarra
nie wiem, czy jak bym była dłużej, to bym się na rysunek załapała :wink:
nawet na 2!!!!
kusisz, kusisz!
o jeny :love: przepiękne są te chusty!
chociaż brązy to zupełnie nie moje odcienie to po zobaczeniu zdjęć kupferka mam wątpliwości czy on nie ładniejszy od grafitu :hide: chyba bardziej sie błyszczy.
chociaż generalnie połysk na zdjęciach większy wychodzi niż w realu :D ogólnie na tych zdjeciach waszych one ładniejsze niż w realu :P
miałam trzymać buzię na kłódkę bo ostatnio pracuję nad swoim charakterem :mrgreen: ,ale nie mogę :hide:
matko,jakie te kaszmiry są brzydkie
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool:Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
Odwazna Kobieto! co cie skolonilo do tej samobojczej misji??? :lool:
to teraz szturmem na Magde! :twisted: :twisted: :twisted:
(brazowy sie mi w miare podoba, szary to juz wogole :mrgreen: )
he he,nic mi nie zrobią,bo je myszy zjedzą :lool:
fakt! teraz zjedza mnie (foremki) , bo sie mnie nie boja (jako niezaciazonej) :lool:
:)Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
ale jakie w dotyku!
można je sobie gładzić bezkarnie...
kaszmir nie skarży się na molestowanie ;)
To Wy piszcie, a ja sobie chętnie poczytam dyskusję o kolorach :P :P :P
a jakie to szczęście że nie wszystkim podobaja się te same chusty :lool: :lool: :lool:
możemy wybierac, przebierac i każdy weźmie to, co lubi :twisted: