dzieki wielki:-)a to mi jeszcze troche postow zostalo;-)a jakies ograniczenia czasowe sa??a jak juz powiedzmy bede miec tyle postow samo mi sie to ujawni czy trzeba pytac modow o dostep??;-)
Wersja do druku
jako ze mam dostep do MNK i Rozmowy to uwazam, ze moge sie wypowiedziec.
Po pierwsze uwazam, ze kazdy powinien miec swoje konto. Dla przejrzystosci.
Po drugie uwazam, ze skoro wiemy, ze konto jest jednak podwojne i korzysta z niego maz i zona, a zasadniczo chodzi o to, ze korzysta facet, to takie konta nie moga miec dostepu do MNK i Rozmowy. Oraz oczywiscie w druga strone do Miedzy nami Mezczyznami (bo zdaje sie takie podforum meskie tez bylo/jest).
I mysle, ze jest zasadne, zeby ujac to w Regulaminie tych podforum? (podforow?)
I watek wcale nie jest dla mnie zartem, bo jak ktoras napisala - po to powstaly takie fora, zeby dziewczyny mogly rozmawiac intymnie w swoim gronie. Nie mam ochoty poruszac pewnych tematow w meskim towarzystwie i idea podforow byla tez wlasnie taka.
Jesli bede chciala pogadac w tow. kobiet i mezczyzn to jest tez odpowiednie podforum MNP.
Poza tym co jesli ktos będzie chciał wysłać do Ciebie w sensie Onej prywatną wiadomość, jaka ma gwarancję, że to Ty przeczytasz:ninja:
mamaduo, choć logiczne co piszesz, to się nie zgadzam. praktyczniejszy jest zakaz podówjnych kont, niż dostosowywanie forum i regulaminów podforów do czyjegoś modelu małżeństwa :wink:
aginia - no właśnie o tym pisałam :-)
bydzia :lool:
Na forum, na ktorym jestem moderatorka mamy taki zapis w regulaminie odnosnie wielosci osobowosci/kont:
5.1.Zabronione jest użyczanie dostępu do swojego konta innym. Korzystanie z tego samego konta przez więcej niż jedna osobę spowoduje zablokowanie konta.
5.2.Zakładanie więcej niż jednego konta przez tą samą osobę spowoduje zablokowanie dostępu do Forum do momentu wyjaśnienia sprawy.
Polecam.
Tak jest przejrzysciej.
Zdarzylo nam sie juz zablokowac konto dwoch psiapsiolek wynajmujacych razem mieszkanie i korzystajacych z jednego komputera.
Oniono, my tu się psychoanalizą i obnażaniem ukrytych intencji pasjonujemy;) OTy mile widziane,
na początku też mnie to uderzyło, ale wyrobisz sie, wyluzuj i jeszcze przejdziesz na czarna stronę mocy ;)
OT: szczęście to nie stan permanentny, a chwile ulotne, ja tam w taki stan rzeczy jaki prezentujesz uwierzyć nie umiem, no może jestem zwyrolem życiowym:dunno:,
czy wy się nigdy nie kłócicie? bo co się by stało z waszym kontem po kłótni? oboje musieli byście nie korzystać czy jak?8-)
ja też jestem przeciwko dzieleniu konta z drugą osobą - myślę, że warto by taki zapis wprowadzić do regulaminu, np. w formie jakiej Hainaut zasugerowała.
OT: no i w końcu objawiły mi się te gwiazdki, o których wczoraj głośno, a których do tej pory nie widziałam, fakt, ciut jak hotel albo restauracja Michelin ;)
Dzięki Haniut :), wszystko jasne
Zapis proponowany przez Hainaut bardzo mi się podoba.
Zastanawiam sie teraz nad szczęściem mojego małżeństwa ;). Nie dość, że mamy oddzielne konta na forach, to w dodatku na różnych forach. Staramy się nie wchodzić sobie w paradę w internecie. Choć czasem czytam mojemu m. o różnych sprawach, które mogą dotyczyć naszej rodziny.
OT: a ja u jednych mam gwiazdki u innych cegiełki - czyli jedni bardziej masońscy niż drudzy:ninja: ;)