Hm... Ja bym puściła z lewej Orchida, chmurki bluebell, koty i może pawie rocznicowe. Z prawej na pewno OS mystica, może też drugiego, i albo PHI albo A/Z :)
Wersja do druku
Hm... Ja bym puściła z lewej Orchida, chmurki bluebell, koty i może pawie rocznicowe. Z prawej na pewno OS mystica, może też drugiego, i albo PHI albo A/Z :)
Kochana, nie wiem, czy mojej rady posłuchasz :twisted:, ale spróbuję :ninja: - zostaw jedną szmatę i mandukę a reszta pod młotek. Poważnie. Ta jedna to pewnie mroczne pawie :-) Jaskółki możesz sprzedać mi, jak będę mieć następnego chuściocha :whistle:.
Puść w cholerę te osze, osy, azy, ahy, pehy i inne... zostaw sobie takiego konia roboczego (jak ja koniczynki), co poniosą i Zuzię, i Zosię na wszelki wypadek. Mandukę możesz zostawić, bo jednak z nosidełek jest najwygodniejsza, a i Arek ponosi w niej, jak panny będą starsze. Ewentualnie sprzedaj, jako że limitek i jeszcze sporo warty i kup tanią standardową, żeby kasy nie mieć zamrożonej i cześć :D
To mówiłam ja... chustocynik :D :kiss:
Celebrianna ;)
Boshhhhhh Agata!
Ty mnie chcesz do grobu wprowadzić :omg:
żeby aż tak :lol:
chyba bym wolała jednak małymi kroczkami
chociaż z 5 sztuk zostawić...
ach Ty mój chustocyniku:kiss:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wiedziałam, że Ci się moja propozycja spodoba :lool:
Ale pomyśl, ile kasy odzyskasz? :ninja: I jak lekko się zrobi...na sercu i w szafie...:whistle:
Ano to fakt:)
Ale jaką dziurę w sercu taka czystka zostawi :cry:
nie nie nie
nie dojrzałam jeszcze do tego :lol:
5 sztuk min musi zostać ;)
No dooobra... jeśli 5 to zostaw:
Pawie mroczne
jaskółki kaszmirowe
Olivię
PHI
Manducę :cool:
Agatko, no weź, a liczyłam na sprzedaż Manduci :sick:
Kochana, to niech Ci Ania sprzeda swoją, a ona kupi sobie jakąś standardową - petrola np. albo natura. :thumbs up:
a wiesz, że noszę się z podobnym zamiarem ;) ja mam 2 chusty na bazarku, noszę w 4 (a właściwie w jednej ;)) i rozważam, czy by nie pogonić jeszcze kilku i nie zostawić sobie jednej - koniczynek lnianych właśnie (i konopek po Grzesiu, po jednej dla każdego dziecka)
Agata, :thumbs up::lol:
5 szmat + nosidło :mrgreen:
a jeśli jaskółki mają iść do Cię to się nie liczą http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif
czyli,że mam sprzedać wszystkie osze ????????????????????????
pawie 2007 sprzedaj.
zostaw konopne. ładniejsze i bardziej nośne.
no i osche tez jakieś puść bo masz sporo.
Śliczny stosik, ale rączką na odchodne pomachałabym OS mystic petrol (konopie) i osze jakiejś.
Zdjęcia stosu zrobiłam ale ciemno i szmaty kiepsko wyglądają, nie chwycą Was za serce i każecie puszczać w świat:lol: chyba muszę je bardziej wylansować;)
Wowww Agata, pojechałaś po bandzie - nie wiem czy w takim razie prosić o pomoc ze swoim stosikiem:hide: każecie wszystko sprzedać a ja tak jak Zoana nie jestem gotowa aż na takie szaleństwa:roll:
Braida bym nie sprzedawała, owszem pewnie teraz dostaniesz za niego dużooo więcej ale obaw o stratę na tym interesie raczej nie musisz się martwić;) Ze wszystkich osch tylko braida bym zostawiła.
Aginia dawaj to foto,ja też chętnie coś z Twojego wyrzucę :lol: