trochę tego jest;) torebki, dziecko ma ubranka, moje kapcie się szyją od miesiąca jakoś, podobnie narzuta na łóżko, szmatki z metkami, kosmetyczki...:bduh::lool:
Wersja do druku
trochę tego jest;) torebki, dziecko ma ubranka, moje kapcie się szyją od miesiąca jakoś, podobnie narzuta na łóżko, szmatki z metkami, kosmetyczki...:bduh::lool:
Nie mam, ale dobry pomysl, co zrobic jak nie bede miala serca rozstac sie z chustami na koniec noszenia :P
fajny ten watek, odświeżam :D
ło ja cie, deska do krojenia, rękawica kuchenna :love:
ja mam w planach poduszki na sofę z mojej ukochanej assuri ale to dopiero jak już będę pewna, że więcej dzieci nie będzie bo póki co pierwszego syna nosi :) nawet sofę wybierałam żeby do tych poduszek pasowała :D ach, będą piękne :D
Nie mam nic, tylko chusty
Sent from my RM-821_eu_netherlands_315 using Tapatalk
u nas oprócz chust pojawiła się ostatnio spódniczka z nati pao :love: .... tylko hmmm będzie na Hanię dobra za jakiś rok najwcześniej gorzej jak mi powie że jej się nie podoba....to chyba z okna na parterze wyskoczę :twisted: ....a ja się na nią gapię i sama bym taką chciała :-D .... no i przez tą spódniczkę już mi się zachciało torby :duh:
dobrze, że mnie pawie nie kręcą bo ostatnio na allegro widziałam właśnie spódniczkę, kosmetyczkę i coś tam jeszcze z pao natkowych :D
kosmetyczka była moja :) A reszta produkcji hanny:)
A mi się marzy fotele obić pao:hide:
u nas doszlo trochę, choćby narzuta na łóżko ;)
to chyba mój małż spódniczkę tą nabył :-) ... w każdym razie dziś w tej spódniczce 3,5 latka koleżanki biegała i się załamałam, że na Hanię jeszcze długo dobra nie będzie ... a miałam nadzieję, że ją na zlot forum w te pawie wystroję :ninja:
jesssu taka profanacja, że lepiej się nie ujawniać z tak perwersyjnymi marzeniami :lol: :ninja:
no nie mów że masz takie wąskie łóżko na 70 cm ;-)
mnie się marzy jakaś wypasiona torba listonoszka :heart:
od 4 lat trzymam kawalki zary i nie mam pomyslu co z nimi zrobic...marta, pokaz te paski do aparatu?
Ja nie mam nic co by z chusty było uszyte, ale uuuuuuuuwielbiam torby i torebki, na których są wizerunki mam z dziećmi w chustach. Oczywiście wszystko kupione tu na forum, no bo gdzie?:)
Więc mam 6 toreb na zakupy (3 różne wzory) od goralki. Torebkę filcową od toffi, i dziś dotarła do mnie torba od Bastet.
Każda w innym stylu ale ja mam jakiegoś fioła na tym punkcie.
tylko ja używam chusty w tak niecnym celu, jak pomoc w noszeniu zakupów? Zawsze torbę zahaczam o chustę, wtedy zakupy są o wiele lżejsze!
http://i853.photobucket.com/albums/a...ps9173c6fe.jpg