zamawiałam łącznie 20 sztuk (10 dla koleżanki) oprócz jednej która juz dotarła do nas rozwarstwiona w żadnej pul sie nie rozwarstwił
Wersja do druku
zamawiałam łącznie 20 sztuk (10 dla koleżanki) oprócz jednej która juz dotarła do nas rozwarstwiona w żadnej pul sie nie rozwarstwił
Ja właśnie nie wiem dokładnie jak to wygląda - tak jakby woreczek się odkleił?
Nie, na razie nic się nie dzieje
Ooo to moje chinki się rozwarstwiły :frown nie wszystkie, ale kilka owszem. A myślałam, że zostana dla kolejnego potomka, ale chyba nie warto trzymac. Poki co je dobijemy.
mamusia_Antusia, wpisz sobie na allegro mariko to znajdziesz tanie otulacze. Ja je mam i jestem zadowolona, ładnie przykrywają różne formowaniki.
Co do rozwarstwiania to chyba za krótko używamy wielo, bo niecały miesiąc i póki co nic się nie dzieje.
mamusia_Antusia Czasami w ekomaluchu robią promocję 2 za 1- ja się jakiś czas temu załapałam, warto obserwować. Wtedy 2 flipy brać w cenie jednego bo to moim ( i jak widzę w recenzjach nie tylko moim) zdaniem świetne otulacze.
Ja też otulacze Mariko polecam. Kupione dla testu sprawdziły się genialnie przy moim małym sikaczu :) Miałam dwa, domówiłam jeszcze dwa. Spokojnie jeden otulacz przez dzień cały nawet starczy (no chyba, że duża kupa się zdarzy;) )
Też mogę spokojnie polecić otulacz Mariko pul cienki, miękki nic nie przecieka, dwa rzędy nap i cena niska.
A używał ktoś z Was pieluszek z Pielucholandu?
tutaj link na allegro: http://allegro.pl/markowe-sliczne-pi...638432183.html
Ja je mam... niestety... Strasznie szerokie w kroku, szybko się przesikują i pupa po nich niezbyt ładna, nie podpasowały nam.
Kupiłam 2 otulacze MARIKO chyba za 18 zł/szt, piorą się a jutro od rana będziemy testować :D
dzięki:)
Moim zdaniem różnica miedzy chinkami a pieluszkami markowymi (nawet używanymi) jest ogromna. Mam 2 chinki i tylko po domu mam odwagę je stosować. Słabe rzepy, wielkie jak wór, wkłady puszyste ale chłonność znikoma. Ale to też pewnie zależy jak się trafi. Polecałabym chyba pojedynczo kupować.
ale przecież kieszonki o których jest ten wątek są na napy ;)
a wkłady... może zatłuszczone/zazłogowane? :hmm: