bo już wyszły, tzn. odfrunęły :D
Wersja do druku
to teraz czekamy na zdjęcia w akcji:applause: może moje?:ninja:
Przyszły moje aqua co to nie wiem jakim cudem je znalazłam na stronie didka, w dotyku podobne do konopnych ale grubsze ciut, kolory ciemniejsze niż na zdjęciach jak dla mnie, ale nie widziałam ich w świetle dziennym.
Komuś jeszcze doszły?
Dawajcie dziewczyny foty :jump:
ode mnie odfrunęły, spod drzwi, bo nie było nikogo w domu, cudne niemieckie dpd zrobiło zwrot (ponoć błędny adres... mojego nazwiska nie ma na skrzynce, to dla nich błąd:duh:)
taaa... prezent ślubny dla mamy koleżanki odebrałam na drugi dzień ja, bo... tam taka nie mieszka :duh: a ponoć nikogo nie było nawet... więc może oni tylko w książce telefonicznej sprawdzają, czy nazwisko do adresu pasuje, jak nie to nie jadą? :duh: normalnie chyba aż sobie wątek z gorzkimi żalami założę :cry:
piękne!!!! :omg::love:
Patrzyłam w tabelce gramatur, zamieszczonej niegdyś chyba przez Karuska, i wychodzi, że one nawet nie będą takie cienkie :)
na SuT już są foty w akcji:applause:
a didek milczy:cry:
do mnie pawie przylecą, a dla tych, którym się zimt gold podoba - będą dostępne od 17.09
http://www.didymos.de/Babys-tragen/T...archparam=pfau
Czekam na relacje:applause:
Zoano! Jak noszą?
tutaj :)
kto mi podpowie jak to się robiło,żeby był odnośnik do konkretnego postu?
Wciskasz w prawym gornym rogu postu jego numer, i zmienia sie adres w wyszukiwarce na wlasciwy :mrgreen: Sliczne pawie!