no weź :lool:
z bólem stwierdzam,że myśl przednia :lol:
bo ... jakie sukienki ciążowe sa brzydkie :evil:
ale nie
stos zminimalizowany i teraz łowimy tylko najbardziej podobajace się nam chusty.
potem jakis len i moge rodzić :mrgreen:
Wersja do druku
no weź :lool:
z bólem stwierdzam,że myśl przednia :lol:
bo ... jakie sukienki ciążowe sa brzydkie :evil:
ale nie
stos zminimalizowany i teraz łowimy tylko najbardziej podobajace się nam chusty.
potem jakis len i moge rodzić :mrgreen:
Kółkowa byłaby piękna. Byłaby naprawdę piękna. I mam w maju okazję.
Zastanawiam się. Z 5 wyszłyby dwie. Bo 2 za drogo.
oj piekne kolokowe by byly :D
milorzab, jesli bys brala do pociecia...jestem baaardzo zainteresowana (tez mam w maju okazje ;) )
Oj to ja dziwna jakaś jestem, bo mi się ona BARDZO nie podoba, mam się martwić o siebie?
picikola, nie martw się :kiss: Mnie się ciągle indio nie podoba (choć mam dwa :hide: )
Podoba mi sie, ale nie za taka cene :shock:
Niech sobie trzymaja ptaszeczki po magazynach :twisted:
Cos mi sie wydaje, ze Didek probuje na calej linii na ile sobie moze pozwolic z dyktowaniem cen :evil:
A mi sie wydaje, ze tak chusta bedzie miala szanse zostac klasykiem didka... tak jak poprzednie ptaszki...Wiec, jezeli ktos chce kupic te chuste w celach spekulacyjnych, to warto! Mi sie ona bardzo podoba, szkoda, ze nie mam kasy...
piękne.....
IMO piekna chusta, dla lekkiego dziecka pewnie bedzie swietna
Chciaam zauwazyc, ze kosmiczna cena jest wynikiem glównie kosmicznego kursu euro-4,6 zł za euro dzisiaj w porównaniu nawet z 3,2 z za euro latem.
No a chusty z domieszka czegoś "lepsiejszego" niestety kosztują.
Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Choruję nadal, ale deficyt finansowy ;(
Na razie bardziej choruje Kacperek - wymiotuje ciągle :(
Dagmaro, trzymaj sie, zdrowka dla Kacperka :kiss:
Petisu,
Jaka nosnosc beda miec te jedwabne ptaszki? Czy beda podobne do elips jedwabno-kaszmirowych? No bo plaszki sa bez dodatki welenki...
mnie sie wydaje ze one beda nosic jak millefiori jedwabne( jak wiec? nie mam pojecia bo takich nie mialam) ale mialam jedwabne fale i one n osily super, nawet klocki spore trzyletnie 8))
Zakochałam się w nich....
wzór super, kolor na szczęście od czapy z mojego punktu widzenia. Uff, mogę popodziwiać platonicznie ;)
Z tego co pamietam jedwabne mille nosiło umiarkowanie, a fale bardzo dobrze, więc...wszystko jest możliwe. Za dzień lub dwa powinn być pierwsze recenzje na tbw. ;)
zdjecia w akcji:
http://ns353064.ovh.net/forum/viewtopic ... 46&t=76073
Chusta jest piękna :mighty:
Cena masakryczna :sick:
I jeżeli prawdą jest co napisali, że ptaki są na tle "rubinrot"
to nie jest to żadna strażacka czerwień tylko dobre czerwone wino.
Dopiero co kupiłam Indio rubinrot i mimo, że to tylko bawełna zakochałam się.
Kolor jest cudny.
Ja chcę nową chustę :cryy: :cryy: :cryy: