Re: Dokonałam odkrycia :) - sklep Didymos'a - zdjęcia :)
Podejrzewam, że mąż tak zaplanowałby mi wypad do Niemiec, żeby nie było postoju nigdzie, gdzie sprzedają cokolwiek co się do chusty jakoś nadaje, wiąże i w ogóle ma cokolwiek wspólnego hihihihhihi A nie wiecie czy w Hamburgu Didymos ma może jakiś sklep?? Może rodzinę jednak odwiedzę :wink:
a ile tam kosztuje taka chusta ? Super fotki ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez kanka9
a ile tam kosztuje taka chusta ? Super fotki ;-)
Dokładnie tyle co na didkowych stronach.
OT: Olessja jesteś z mojego rodzinnego miasta :) Odwiedzam tam rodziców :)
cudnie, już wiem jak wygląda raj :D panuje tam taki miły dla oka nieład :lol:
Jujama no widzisz hihihihihih ludzie z Żor łączcie się :mrgreen: Zostawiłam Ci wiadomość na Żorskim temacie :
viewtopic.php?f=20&t=2442&p=255171#p255171
Kobitka ze zdjęc to Anna. :)
Zazdroszczę wycieczki. :)
WOW :) jestem totalnie oszołomiona :) zupełnie inaczej wyobrażałam sobie ich siedzibę.. :) ale to chyba jakieś skrzywienie pracy na magazynie :)
sklepik przytulny i w dodatku sprzedaje ta babeczka.. :D szok :) Tak ze zdjęć przypomina bardzo sklepik Vegi :)
A czy jeszcze gdzieś w Niemczech didek ma swoje sklepy? Bo ja po niemiecku nie bardzo i nie mogę sie doszukac na stronie ;-).
Miejsce jest na prawdę urokliwe i bardzo przyjemne. Tak, ta kobietka to Anna Hoffman :) A miasteczko, w którym mają siedzibę bardzo lubię :lol:
Sklepu nigdzie indziej chyba nie mają, a czy ich produkty można dostać w jakimś innym miejscu w Niemczech nie wiem. Nic takiego na stronie nie doczytałam.
baardzo przyjemnie to miejsce wygląda, choć wydaje mi się, że mój mąż nie podzielałby tej opinii gdybym go tam w jakiś sposób zaciągnęła :roll:
zaintrygowała mnie informacja o "ścinkach" - jak duże są te kawałki materiału? takie bardziej na panel do mt czy do testowania farbek przed farbowaniem?
też zazdroszczę Ci wycieczki, mimo że wydaje mi się, że nie jestem bardzo uzależniona od chust...
Cytat:
Zamieszczone przez dvoicka
zaintrygowała mnie informacja o "ścinkach" - jak duże są te kawałki materiału? takie bardziej na panel do mt czy do testowania farbek przed farbowaniem?
Dwa mam takie ze środka szerokości chyba 15 cm, a jeden to kawałek skosu.
Z tym testowaniem koloru to w ogóle nie pomyślałam, ale to może faktycznie się sprawdzić.
Ja chcę swoje wykorzystać do jakiejś mozaiki na panelu, ale nie mam pomysłu.
Cytat:
Zamieszczone przez dvoicka
też zazdroszczę Ci wycieczki, mimo że wydaje mi się, że nie jestem bardzo uzależniona od chust...
Też tak myślałam jeszcze wiosną ubiegłego roku... :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez jujama
Miejsce jest na prawdę urokliwe i bardzo przyjemne. Tak, ta kobietka to Anna Hoffman :)
..czyli starsza siostra noszonych blizniaczek. Gdy sie ludzie zachwycaja Tina ("ach, to PANI z tych fot?? to PANIA noszono w pierwszych didkach???") Anna stoi z boku i z usmiechem dopowiada "taaa...ale to JA ja nosilam ;)" :lol:
Cytat:
Sklepu nigdzie indziej chyba nie mają, a czy ich produkty można dostać w jakimś innym miejscu w Niemczech nie wiem. Nic takiego na stronie nie doczytałam.
To jest sklepik "przyzakladowy", chustowe firmy nie maja swoich wlasnych sklepow. Wstawiaja chusty do sieciowych dzieciecych, do katalogow, do sklepow www. Tyle, ze w takich katalogach czy sklepach murowanych bedzie lezalo kilka chust w jednej dlugosci i ze dwa nosidla. Zapomnijcie o wyborze i fidrygalkach, nawet pomacac nie ma czego ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Kasia
..czyli starsza siostra noszonych blizniaczek. Gdy sie ludzie zachwycaja Tina ("ach, to PANI z tych fot?? to PANIA noszono w pierwszych didkach???") Anna stoi z boku i z usmiechem dopowiada "taaa...ale to JA ja nosilam ;)" :lol:
A ja byłam przekonana, że Anna jest jedną z bliźniaczek :)
Cytat:
A ja byłam przekonana, że Anna jest jedną z bliźniaczek :)
blizniaczki to Tina i Lisa, tylko ze Lisa sie nie ujawnia, na kilku zaledwie fotach jest. A Anna - starsza siostra - z Tina kreca biznesem.
huuuuraaaaaaaaaaaaaaaaa :)
jadę do ludwigsburga i oczywiście zahaczę o sklep didka :)
mąż zboczy z trasy żebyśmy mogli tam dojechać
taki prezencik mi robi :)
w środę 10 czerwca około 11 trzymać kciuki żeby, fortuny nie wydała ;)
Ło Matko!Tak wygląda raj chustow,który dla chustomaniaczek jest piekłem prawdziwym! :lol: Można wyjść z tego sklepu bez chusty?Albo tylko z jedną?Zazdroszczę,podziwiam,zgrzytam zębami,żeśmy nie w strefie euro i pozdrawiam!
Cytat:
Zamieszczone przez atelka
Masz fuksa, chwile pozniej rodzina melduje sie w Dreznie :)
dobrego kursu zlotowki zycze!
Cytat:
Zamieszczone przez atelka
huuuuraaaaaaaaaaaaaaaaa :)
jadę do ludwigsburga i oczywiście zahaczę o sklep didka :)
mąż zboczy z trasy żebyśmy mogli tam dojechać
taki prezencik mi robi :)
trzymam :D
i strasznie jestem ciekawa jaką sobie przywieziesz pamiątkę z podróży :wink:
pochwal się później koniecznie
wow, następna szczęściara, nie ukrywam, że zazdroszczę podróży do magicznego sklepiku :)
:)
no już się doczekać nie mogę,
tyle chcę pomacać cudowności :love: