tia....była jeszcze maxi, tańsza niż standard:hmm: i się kupić nie chciała, ani z koszyka wyrzucić :dunno:
Wersja do druku
tia....była jeszcze maxi, tańsza niż standard:hmm: i się kupić nie chciała, ani z koszyka wyrzucić :dunno:
Nowe koty też z tych szerokich :) Nie załapałam się,a szkoda ;)
Aksamitko pytałaś u źródła? :ninja:
Kurcze, ale bez sensu - wiedziałam, że koty mają być o 15-tej i chwilę wcześniej włączyłam kompa, a tu ZONK, bo zmienili godzinę :mad:
Dwie informacje tego samego dnia :bduh:
Nie mam czasu na siedzenie cały dzień i obserwowanie co Nati zrobi, bo może zmieni zdanie :duh:
Jutro będą jeszcze koty :high: :rolleye: :sick:
Czy ja dobrze czytam? "Więcej kotów" :ninja: Jak dla mnie to znaczy: inne kolory :mrgreen:
A tak przy okazji zapytam: jak typujecie - to będzie nośna chusta, czy raczej średniaczek?
To powinny być takie same koty, tylko dokładka, bo napisali, że dla tych co nie zdążyli kupić, a nie dla miłośników kotów :lol: ale może masz rację i będzie inny kolor :rolleye:
Napisali, że cieńsza, ale Nati robi mocne, stabilne chusty, więc to może być ogromny plus na lato :D
Te same były.
Są ;-)
Moje dziś dotarły:love:
Moje wczoraj przyszły - na żywo są śliczne :love:
dziewczyny foty foty
No foty, foty zapodajcie!
I jeszcze ja :wink: Fotyy!!! :jump:
Boszsz.. Przeczytałam tytuł, myślałam, że na zawał zejdę - Nati nowy limit wypuszcza a portfel pustkami świeci....
I powtórzę za dziewczynami - foty!:high:
Kici,kici...
Dajcie kotka :wink:
Strasznie przepraszam, że jestem taka nieczuła na nawoływania :oops: Jutro postaram się pstryknąć kociątka, chociaż nie obiecuję, że mi się uda :hide: - oj śliczne one :love: :love: :love: