Ja próbowałam przez ustawienia, alem się zacukała na wpisywaniu powodu. No bo co mam... "bo bardzo bym chciała"? :lol:
Wersja do druku
Ja próbowałam przez ustawienia, alem się zacukała na wpisywaniu powodu. No bo co mam... "bo bardzo bym chciała"? :lol:
to może... "bardzo bym chciała. bardzo bardzo. naprawdę." :ninja: albo "jestem kobieeetą! wodą, ogniem, burzą perłą na dnieee-e-e..." :lol:
ale na ddd nie mam pomysłu... :sick:
:lool:
I ja sobie hopsnę wąteczek:)
O dostęp do MNK II pięknie proszę :mrgreen:
Prośba wysłana,pw już też i się doczekać nie mogę :)
:):):):):):):):):):):):):):):):)
:mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::mighty::m ighty::mighty:
to i ja się podepnę i o dostęp do galerii proszę ładnie :):):):):):):):):):):):):):)
To i ja ładnie proszę o dostęp do MNK :rolleyes::rolleyes:
dziewczyny piszcie do mart:)
a jak już pisałam jakiś czas temu:confused: Bo już się nie mogę doczekać :hide:
Przypomnieć się jeszcze raz, czy cierpliwie czekać?
przypominaj, dostępy wydaje Jazzoo i mart jedynie, jesli chodzi o ogólne podfora, a do ddd i wielodzietnych kolejno grimma i nata76. Jak ja czy inne modki dostajemy prośby to musimy je przekazywać, czyli droga jest dłuższa, a i tak dziewczyny sa ostatnio mega zajęte realem;)
aaa...do tego dochodzi przelukanie postów kandydatki pod kątem wymagań wpuszczania na podfora, co w ogóle przedłuża.
to w takim razie będę się przypominać
dziękuję Ci bardzo za wyjaśnienia :)
edit : już mam, dziękuję :)
do kogo pisać w sprawie dostępu do MNK II? :)
a co to mnkII, ddd etc.? czy na forum jakiś słownik tych skrótowców znajdę:lol:? no i info o wymogach też:ninja:? ile musi być jeszcze w takim razie przede mna ukrytych miejsc:rolleye:
podpinam się pod pytanie koleżanki spinek :) nurtują mnie te skróty :)
Ja się podepnę i proszę ładnie o dostęp do galerii:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
o dostęp do MNK II trzeba pisać chyba do Jazzoo
a skróty rozwinięte są w ustawienia/należy do grup :)
Odgrzebuję wątek.. Bardzo pięknie chciałam prosić o dostęp do Galerii, MNK i MNP :D
witam
ja zmieniłam w ustawieniach, ale dostępu brak
mogłabym się uśmiechnąć o dostęp do galerii? :)