Ja też z Sopotu, też pewnie do wakacji, może trochę dłużej, jestem chętna na spotkanie.Cytat:
Zamieszczone przez Kasia.234
Wersja do druku
Ja też z Sopotu, też pewnie do wakacji, może trochę dłużej, jestem chętna na spotkanie.Cytat:
Zamieszczone przez Kasia.234
Wow, nie wiedziałam że nas tyle na Chełmie :) Tylko którędy wy chodzicie że was nie widać? To może jakieś spotkanko?
Słuchajcie, a może, skoro zrobiło się wreszcie ciepło, umówimy się na jakiś mały chustowy spacer? Ja np. jutro, jeśli tylko nie będzie lało, wybieram się pewnie koło południa na Starówkę. Jak komuś pasuje, to dajcie znać - tylko wtedy żeby się nie szukać proponuję się albo umówić w konkretnym miejscu i czasie, albo wymienić na PW komórkami.
Na Przymorze i inne dalsze rejony też się mogę umówić, ale tylko w jakiś weekend, bo niestety ja pracująca i tylko w weekendy mam czas :( April, szkoda że w poniedziałek :(
Aha, i jeszcze jakby kiedyś była pogoda, to może jedna z moich stałych weekendowych tras spacerowych: parki w okolicach Grodziska (zdążam tam trasą Odrzańska-Ciasna-Kartuska- park przy Bema- park na Grodzisku i z powrotem ;)). Pasuje komuś? ;)
To moje trasy są :)
Odrzańska-ciasna-kartuska schodzę zawsze do centrum i do slonethko.
A w trajtku to patrzą jak na zjawisko na nas, a okazuje się, że na chełmie więcej takich :)
Ja nie wierzę normalnie :shock: :lol: Potęga internetu, co?Cytat:
Zamieszczone przez frau
To co, kiedy spacerek?
Już się nie mogę doczekać swojej pierwszej chusty, a na razie mogę się wybrać na spacer z wózkiem, ale wolałabym gdzieś w rejonie Sopot/Oliwa/Przymorze
Poniedziałek?
Z widzenia to się na bank znamy, a i dzieci prawie w jednym wieku mamy :)
Nie mogę awatarka wkleić :/
Na przymorzu też możemy się spotkać :)
To co, czekamy na lepszą pogodę i rozpoczynamy sezon spacerów po Gdańsku/Trójmieście :jump:
No :) Tylko sztuką największą będzie zebrać się w tym samym czasie i miejscu, i jeszcze żeby pogoda nam psikusa nie sprawiła, jak już się uda umówić...
Spoko, postaramy się :)
Oj dużo nas będzie!!!
April, właśnie przeczytałam, ze dziś zapraszałaś ;-)
He he... a miałabym pretekst ,zeby dotrzeć w Twoje rejony, bo dzis córka kumpeli ma urodziny ;-)
A teraz to już po ptakach.... za 2 godzinki mam zebranie w szkole ;-)
Kasia,
napisz kiedy bedziesz na Przymorzu na spacerku. Ja bywam codziennie - mozemy sie spotkać.
Frau - Ciebie to doczekać sie nie mogę i Twoich nowych nabytków tez ;-)
Buziaki
No właśnie jutro się wybieram, będę koło południa bo tak się wstępnie umówiłyśmy z frau :)Cytat:
Zamieszczone przez madaleine72
Juppi! Ja też chełmianka - świeżynka w chustonoszeniu :) Bardzo chętnie wybiorę sie na spacerek po okolicy :jump: :jump: :jump: - mieszkam na Starym Chełmie
Coraz więcej nas na Chełmie :jump:
Słuchajcie, ma ktoś ochotę na małe spotkanko w przyszły weekend? W sobotę na ten przykład?
Mi pasuje a na która godz.( ja proponuje 10 ewntualnie po południu ok 14 :D ) i gdzie konkretnie?
Super :jump: A mogłoby być koło 11:00?
W kwestii miejsca, to możemy się np. spotkać u mnie, a potem przejść na spacer? :)
Mieszkam na granicy starego i nowego Chełmu (namiary mogę na priv podać).
U mnie przyszła sobota niestety odpada :( ale jestem jak najbardziej ZA spotkaniem - już ciesze się na następne - może uda się spotkać, najlepiej w którąś niedzielę?
EH
a ja gdanszczanka z urodzenia
ale na studia przyjechalam do stolicy i tak mi sie zostalo..
ale tez chetnie na hale bym wpadla na kawe..
eh az mi sie zatesknilo za MOIM gdanskiem
A ja proponuję w tygodniu dla odmiany, bo weekendy zazwyczaj spędzamy poza miastem.
Nie dogodzisz :lol:
Także jestem za dniem powszednim :hide: