To i ja wreszcie napiszę :D
Najpierw zobaczyłam na stronie Gosi takiego nubiGa, jakby dla nas stworzony był (Zwierzaki! LWY!!!) Potem obmacałam nubiGo Bubusity i powaliła mnie jakość wykonania, i to, że on taki mięciutki i miły. A potem poszło jak burza!! Gosia uwinęła się w jakimś straszliwie ekspresowym tempie i nasze własne nosidło jeszcze przed świętami u nas było :bliss: (a ja nastawiłam się na dłuuugie czekanie z nieśmiałą nadzieją, że może na wyjazd w lutym się uda...)
No i teraz, bo po świętach udało nam się trochę ponosić:
REWELACJA!!!
Wykonanie niezwykle staranne, panel przyjemnie miękki i świetnie się układający (mam wersję bez "pupowpadki"), pasy wszystkie bardzo wygodne, szerokie, dobrze (dużo) wypełnione. Pas biodrowy rewelacyjnie odbiera dzieckowi kilogramów!
I najważniejsze! Znów mogę nosić Stacha! Pierwszy raz w nim nosiłam 2h ciurkiem i bolały mnie tylko ... ręce od siat z zakupami przedświątecznymi ;) A mój Maluśkiewicz (chłe chłe) chyba 15kg już przekroczył.
Mąż też zadowolony, mówi, że wygodnie.
A Stachu... cóż, jak zobaczył swoje ZOO, bez mrugnięcia okiem zgodził się oddać swoje ulubione motylki (AP) młodszej koleżance :D
Więc Gosiu - wielkie bardzo raz jeszcze podziękowania od nas wszystkich! :hey:
I gorąco polecam dla każdego większego dziecia!
Fota z testowania na gorąco, jak tylko za listonoszem zamknęły się drzwi! ;)
http://lh6.ggpht.com/_NvO54uqeK_E/S0...20IMG_0193.JPG