OS 1975 Mystic Petrol, u nas nosił 12kg
Wersja do druku
OS 1975 Mystic Petrol, u nas nosił 12kg
lny 50% double-face. Robert po złamaniu-rewelacja. Cienki, nośny, wytrzymały i mało wymagający tj.do pralki bez stresu;)
edit: już pisałam o Robercie, powtarzam się na stare lata:oops:
Ja nosze 17 kilo w indio ranunkel, cieniutkie i jak dla mnie nosi ladnie (bawelenka); tez chwale sobie indio 1975 gold ruby :) z lnem wlasnie.
a myslicie, ze zabka Agat z lnem spelnia te krtteria? ona taka piekna :heart: a ja mam 12 kg do noszenia
Mój nowy faworyt - OS Mystic petrol z konopiami. Najnośniejsza firanka, jaką miałam. Noszę 14 kg :hide:
ja poproszę fote :love:
Pisał już ktoś o Tulipanach 50% lnu Nati?
oj tak :)
Cienkie a noooosząąąą tulipanki :)
OS z konopiami. cyprys z lnem, vatek solsbury - moje ostatnie faworyty :) os z lnem tez - ale on az takie cienki jak konopny nie jest.
O Maksie :hide: Bez pieluchy :hide: Miłosz tylko 1,5 kg więcej i jego mi się nosi o wiele lepiej. Starszak mniej ciąży.
Fota nieostra niestety...
http://images34.fotosik.pl/663/a55416387422718c.jpg
Pat, Maks robi wrażenie :thumbs up:
ale biedne Twoje plecy :hide:
Wooow! Myślałam, że ja nosiłam ciężkie dziecko, ale to był "tylko" 90. centyl. :) Od początku był poza siatkami czy tak wyskoczył w pewnym momencie?
Aha, jak dla mnie pod kategorię podpada Indio AZ. Nie dość, że piękne, to jeszcze nośne. I cienkie też. O przewiewności się nie wypowiadam, bo dla mnie nie ma tej kategorii ;)
mru, Maks urodził się z wagą 3,5 kg, ale już przy pierwszym ważeniu w przychodni wyskoczył poza siatkę. Teraz to w ogóle masakra. Miłosz był na 97. centylu lub tuż po. Teraz 75. centyl. Jestem ciekawa, jak będzie z Maksem.
Karusku, plecy, stawy biodrowe i kolana - do wymiany :hide:
Jak w temacie. Małą sonda ;) :twisted: :) Nie ukrywam,że nie przepadam za grubymi chustami, bo mam małe dłonie i jakoś tak nie mogę ich złapać :oops: Mam PHI i kocham ją bezwarunkowo,ale zdarza mi się :mad: że nie mogę jej dobrze chwycić i 100 lat minie zanim się zamotam,a przecież do grubasów nie nalezy.
Czytałam ,że OS Mystic Petrol jest wyjątkowo kompaktowy i nosi super. I na tym moja wiedza się kończy :whistle::hide:
Podzielcie się swoimi typami co do najnośniejszych cienizn :mrgreen:
A pawie żałobne? Cienkie i ponoć nośne, choć ja się coś z nimi nie dogadałam..
antracyt z konopiami i żałobne pawiki i jeszcze może OS Gold i kamyczek lniany
konopie kokadi np. merlin/morgan