:thumbs up::thumbs up::thumbs up:
Od wildhoney zakupiłam wymarzone pawie (za pieniądze ze zrzutu forumowej- więc to tak jakby wszyscy je zakupili;)). Są piękne. dziękuję.
Wersja do druku
:thumbs up::thumbs up::thumbs up:
Od wildhoney zakupiłam wymarzone pawie (za pieniądze ze zrzutu forumowej- więc to tak jakby wszyscy je zakupili;)). Są piękne. dziękuję.
Ja też polecam, bardzo miła wymianka. Chustę dostałam szybko i w stanie zgodnym z opisem (tj. doskonałym:))
Polecam jak najbardziej, a kupilam cudownie mieciusie indio, ktore pokochalam od pierwszego dotkniecia. Chusta przybyla expresowo i mysle, ze zostanie juz ze mna na zawsze! Dziekujemy.:backcarry:
bardzo udana transakcja wymiankowa: wszystko zgodnie z opisem i miły kontakt
polecam :-)
I kolejna i kolejna wymianka za nami. Już zapominam nawet o komentarzach.
Ja tam jestem uzależniona. Miesiąc bez wymianki z wildhoney to miesiąc stracony :bduh: :lool:
Życzę każdej forumce takich miłych wymianek, takiego miłego kontaktu. Czy ja mam jakieś zdjęcia dzieci z ostatniego pół roku, na których nie mają na sobie choć jednej rzeczy z mrocznej krainy? :hmm:
Dziękuję po stokroć za wszystko i polecam z zamkniętymi oczami :kiss: :heart::heart::heart:
Właśnie zakupiłam u wildhoney chustę i polarek, chusta jest prześliczna :beat:, w stanie naprawdę idealnym - używana w ogóle była? :ninja:
Paczkę dostałam ekspresowo, przemiły kontakt, dziękuję ogromnie i polecam!
Wymianki z wildhoney zaskakują tylko w miły sposób. Kolejna za nami. Jak zawsze: miło, sympatycznie i uczciwie - to się ceni :thumbs up:
nie liczę już która wymianka za nami, jak zawsze wspaniale, miło, szybko, z fura gratisów
:kiss:
Kupiłam od wildhoney moją pierwszą chustę. Mam nadzieję, że motanie przebiegnie równie sprawnie jak zakup chusty ;)
Bardzo fajnie i bezproblemowo :)
A my mamy piękne Honsiu na kółkach od wildhoney. Ekspresowo i miło :) Bardzo dziękujemy i już się lansujemy :)
A za nami fajna wymianka;) dzięki:)
Dwie wymianki za nami - miło, szybko, zgodnie z umową, w super stanie rzeczy.
Bardzo dziękuję i polecam!
dziękuję za udaną wymiankę:)