Stasiuniu, ten otulacz PRORAP jest strasznie plastikowy
Wersja do druku
Stasiuniu, ten otulacz PRORAP jest strasznie plastikowy
moje zamowienie jest ok , a ktore pieluszki są bez wkładek??? czy można dokupić je oddzielnie??? i poproszę o nr konta i do przelewu
Do Baby Kangas wkładki możesz dokupić za 3,26
Nie jestem pewna czy Tiny Tush mają wkładki ale nic nie jest napisane, że nie ma. Tylko ktos kiedys cos pisał ;)
Jesli chodzi o pieniądze to Kobra pisała, że mamy sprawdzić kurs dolara w kantorze. Spróbuje to zrobić w drodze z pracy i dam znać.
Jak podliczę wasze zamówienia i przeliczę je na złotówki, to napiszę każdej PW z danymi.
Stasiu, a ten otulacz nadal chcesz? :)
dobra nie chce juz żadnego otulacza :lool:
kupilabym ten bummis ale sa tylko dwa różowe.
IV nie lubie już:/
dajcie dane i przelicznik!! :D
Cytat:
Zamieszczone przez kobra
czyli:
Cytat:
Zamieszczone przez Jagienka
dziewczyny przepraszam ale mialam .... :comp:
jesli moge to prosze
hh 3 szt
http://ababyconnection.com/index.php...roducts_id=452
http://ababyconnection.com/index.php...roducts_id=450
http://ababyconnection.com/index.php...roducts_id=458
Cytat:
Zamieszczone przez stasiu-lova
Uff... podliczyłam, odjęłam rabat, przeliczyłam na złotówki i napisałam PW.
Na wszelki wypadek sprawdźcie czy nigdzie sie nie pomyliłam.
Czekam na wpłaty :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez erithacus
kawał dobrej roboty zrobiłaś :thumbs up:
dostałam pw, kase przed chwilą przelałam
jeszcze raz serdecznie dziękuje
:kiss:
dziękuję bardzo !!!!!!! wybrałam opcję z wkładkami!!!! już wpłaciłam!!!!!
erithacus jesteś KOCHANA!!!!!!
To i tutaj powtórzę:
dzięki, że chciało Ci się :jump: : :kiss:
Mam już wszystkie wpłaty i zaraz robię przelew dalej. Zaczęłam też wrzucać rzeczy do koszyka w naszym sklepie, ale pojawiły sie małe wątpliwości i czekam teraz na pomoc Kobry. Ale najważniejsze mamy już zrobione - kasa, teraz na samo zamówienie mamy trochę czasu i można sie tym zająć na spokojnie.
A wiecie, co jest najśmieszniejsze... Zuza od trzech dni woła na nocnik :lool:
Do prania mam tylko pieluchy z nocy i ze spacerów.
Pewnie, że sie cieszę. A pieluszki i tak chcę, takie ładne są :lool:
Dziewczyny, a może któraś z was jest z Jeleniej Góry?
Albo mogłaby w Warszawie z lotniska/dworca odebrać? (Zakładam, że Kobry tata będzie lądował w Warszawie).
Mam Siostrę w Warszawie. Jeśli nie ma tu nikogo ze Stolicy, to mogę zapytać, czy dałaby radę.Cytat:
Zamieszczone przez erithacus
A kiedy Tata Kobry będzie wracał do Polski?
ja jestem z warszawy ale lotnisko jest pod warszawą, ja tez mieszkam na obrzeżach w druga strone, tak, że mam tam pewnie ze 40 km. samochod u tesciow w ketrzynie takze nie podejmuje się:|
a nie mozna ich wyslac do jednej osoby ktora rozesle?chyba tak mailo byc bo wplacalysmy kase na przesylke.
buuuu, spoznilam sie :(
a bedzie ktos jeszcze zamawial???
moj tato leci do wroclawia z przesiadka w wawie, moze we Wrocku ktoras z was mieszka? ladowanie 23 stycznia
Aneczko napisz co chcesz na moj pw, jak nie jest tego duzo moj tato ci wezmie. kaske przelejesz bezposrednio na konto mojego taty
ale spiesz sie, bo on lada dzien wylatuje
Tak, tak miało być :) tylko pomyślałam sobie, że lepiej by było osobiście odebrać niż jeszcze dodatkowo tatę na pocztę gonić. Jeśli się ten osobisty odbiór nie uda to ja oczywiście porozdzielam i porozsyłam pieluchy. Nie ukrywam, że to będzie dla mnie radocha pooglądać je wszystkie. ;)Cytat:
Zamieszczone przez stasiu-lova
napisałam na pw :fire: :fire: