te dmuchawce i elfy które były wcześniej (len, jedwab) nosiły bardzo dobrze, tylko podobno koszmarnie gniotące się były :/
Wersja do druku
te dmuchawce i elfy które były wcześniej (len, jedwab) nosiły bardzo dobrze, tylko podobno koszmarnie gniotące się były :/
No jezeli to dodruk, to szkoda, ze nie pokombinowali z kolorami, bo naprawde dla tak ladnego wzoru dac taki maly kontrast :frown A farbowanie to dodatkowe koszty... Trzeba sie porzadnie zastanowic..
Tym bardziej, że farbki trzeba samemu sprowadzić zza granicy, bo w Polsce nie są dostępne.
Albo poprosic Ole o wykonanie roboty ;)
Albo Liv...:applause:
To spróbuję :)
Dziewczyny ale to ma być dodruk jedwab z lnem czy sam jedwab z bawełną? bo już się zgubiłam?
A pamiętacie może w jakiej one cenie były? Chyba tańsze niż kaszmir :hmm: Tak się zastanawiam czy nie zaryzykowac i zamiast normalnych długości wziąć 3,6 tylko na plecak:hmm:
Ciekawe, że zniknęło okienko z dmuchawcami:confused: wrzucą je gdzie indziej???
To już od Twoich prefenencji zalezy, ale z 6 zrobisz wszystko, a z 4 niewiele... ;)
No wiem, tylko cena jaka to będzie cena za 4,6:hmm:
Zakładam, że kupione przez mnie skrawki były z tej nowej dodrukowanej partii więc to będą te trzyskładnikowe - 72% bawełna, 10% len, 18% jedwab
nie noszą??? a ja wczoraj dostałam z bogo ważki zielono- różowe (wg mnie to nie róż tylko malina) ajjjjjj i co mam odsyłać? :hmm: a szkod abo się ładnie w stosie komponują kolorem :sick:
jeśli treningowo to może dla mnie byś mogła? :mighty: 5 elfów np
na chrzciny bym miala 19 lutego :D
no to jak jest z tymi ważkami wkoncu??? :?
coś internet dzisiaj wolny więc nie wiem czy się uda :)
Zuzolcia Ważki lniane noszą bez problemu-chodziło o Ważki z jedwabiem,które bardzo cienkie były :)
Miałam zielone jedwabne przez chwilę w ręku.
Ja miałam przez moment turkusowe jedwabne i nie były wcale takie cienkie. Piękny miały kolor, ale wzór zbyt drobny, więc odleciały. Na pewno nie z powodu cienkości. Poza tym zwarte były.
Z moim kazdorazowym wymogiem wpisywania adresu przy zamawianiu nie mam szans upolowac. No i dobrze, bo akurat bede w domu o tej godzinie to jeszcze co by mnie nakusilo na zakup...