Już widzę kaszmirowe zasłonki i ...kota:lol:
Wersja do druku
Mnie się kolor podoba - wolałabym takie jaskółki :wink:
Ladne, ale chyba t_a_s ma racje, ze po zawiazaniu niewiele bedzie widac.
nie ruszają mego serca ;)
jako wzór na chustę - ale ja lubię klasykę :mrgreen:
Ja też zdecydowanie wolę honsiu od zaanonsowanych balonów i jaskółek (tak, tak...jaskółki też) Balony trochę za mdłe i wzór niespecjalny... a jaskółki mają niezbyt szczęśliwe kolory...
P.S. A tytuł przypomina mi niedawny wątek: "zobaczcie, jak obleśny biust ma (...)" sorki... samo się nasuwa...
Podpisuję się nogami i ręcami ;) jedynie co tom ciekawa brązu owych jaskółek czy inny niż na fotce czy taki rudawy mdławy...
fiolet honsiu jest dla mnie super, wzór tysz ale niestety wiąże mi się średnio - czemu??? albo kiepski dzień mam i dlategoż właśnie, nic nie idzie, wszystko pod góre i mandat na dokładkę aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
świetna by była taka tapeta do dziecięcego pokoju - z balonami we wszystkich możliwych kolorach :). Po zamotaniu będzie pewnie jeszcze mniej ciekawie.
Albo jakis kombajn na tych polach, ale ze to pejzaz zimowy to nie skojarzylam...
ja tam widzę śnieg na dachach ;) ale może to dlatego, że mi brakuje śniegu za oknami...
zima bez śniegu to nie zima... OT :)
Edit - a propos śniegu... http://chusty.info/forum/showthread.php?t=71762 :D
ble
portfel ocalony :D
widzę, że nie tylko ja mam takie skojarzenia z tytułem :hide: no nie mogę go czytać :ninja:
no to jak tak co do tyt., to zdecydowanie Kaja i Bregovic
"balony Pani Maji"
Prawy do lewego:applause: