Extra! :)
Wersja do druku
Extra! :)
Dla mnie super:) Coś w co znudzony chustonoszeniem ponad dwuletni chuścioch jest w stanie się dać zamotać. Tylko kolor proszę inny;)
Żyrafki są świetne :). Kolor jak na safari zachwyca mniej :(.
nie pokażę tego córce bo będzie chciała a kasy brak
W akcji wygląda rewelacyjnie :love: :love: :love: Oj Martynka będzie miała kłopot co wybrać smoki czy safari :lol:
mi się podoba, zawiązana oczywiście, bo rozłożona to tak sobie wygląda. kolory nie moje, nie kupiłabym, ale jakbym dostała to bym nosiła :D
z pewnością dzieciom by przypadła do gustu :)
Po zamotaniu bardzo zyskują. Jeszcze lepiej widać, jak słodkie są moje ulubione małpki. :beat:
Fajne!!! jakby były w innym kolorze tylko....
A ja znowu w kwestii formalnej. Czy na safari są sowy?tzn. na chuscie są:heart: ale w naturze?:hmm:
Hehe, no raczej są ;)
a u nas ktos ma safari? Bo ja oszalalam i chce je miec.. po fotkach w akcji czuje ze bardzo fajowe sa te zwierzaki.. i z tego co widze jestem w mniejszosci ale ja lubie takie inne chusty a ta juz czuje ze spedza mi sen z powiek.. i zaczynam myslec skad wytrzasne fundusze ooo ... :)
Ja tym razem już nie :)
narrinka, ja też zamówiłam ;)
i ja;-):hide:
No to czekam na zdjęcia w akcji.
Na miłe czekanie jeszcze jedno zdjęcie w akcji z FB: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...80316984_n.jpg
fajna - typowo dzieciowa chusta!
Czy dobrze widzę, że lewa strona jest w takie paseczki? Ale sprytne :thumbs up:!