oowlasnie byl w wakacje watek ze jelonki na rykowisku byly by swietne:p zaczelo sie od losia ktorego pod domem spotkalam:) i szczerze powiem ze od razu tez mi sie to przypomnialo! A tak poza tym podobaja mi sie :) swietne sa na zime idealne:)
Wersja do druku
oowlasnie byl w wakacje watek ze jelonki na rykowisku byly by swietne:p zaczelo sie od losia ktorego pod domem spotkalam:) i szczerze powiem ze od razu tez mi sie to przypomnialo! A tak poza tym podobaja mi sie :) swietne sa na zime idealne:)
Dla mnie to jak Ewa Minge jako reprezentantka Polski w stanach:)
jej jak zobaczyłam tytuł to już się bałam, dalej nie było lepiej:hide:
Ja jakos nie moge się przekonac do zwierzat na chuście - wydaje mi się to takie "wszystko mówiące", zdefiniowane...nie wiem czy ktos mnie rozumie:duh: Lubię wzory płynne, klasyczne, indiopodobne... Ale fajnie, że ten kto lubi zaszaleć znajdzie coś dla siebie a nie tylko paski i kratki;)
bleee :(
nie widzą mi się tegoroczne chusty didka :( pewnie jestem demode ;)
Tak sobie mysle ze jak bede duza i bogata to sobie ja kupie. Kojarzy mi sie z lasem, kamuflazem. W zieleniach piekna meska by byla. Bardzo moja bajka choc wizualnie jednak jak jelenie, a nie renifery, ale nie czepiam sie. Green naranja zazdroszcze!
imo już lepsze od kotów nie porywaja ale złe nie są
To one były, będą, czy to jakiś mega limit dla wybranych?
Po prostu limit
Chciałabym te wszystkie nowości na żywo zobaczyć, bo jakoś nie mogę się przekonać, a może zamotane będą całkiem całkiem... Póki co - konsternacja... Didek chyba wszystkich starych projektantów pozwalniał i zatrudnił nowych ;) Zupełnie inny chustodesign mają.
Az takie zle nie sa - lubie te przybrudzone odcienie.
Nie lubie kopiowac czyis zdjec, ale nie idzie zalinkowac do FB - wiec w drodze wyjatku, wlasnosc Aleksandra K. Bauer:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...92945972_n.jpg
Super chusta! Bardzo fajna, ale cena zabojcze, jednak kusi...
Ładna by była, gdyby rogacze wyrzucić :)
Mnie te jelonki, czy renifery nie przeszkadzaja. W sumie to kojarzy mi sie ta chusta z odzieza maskujaca, a ten jelen, ze znakiem drogowym- uwaga zwierzyna lesna. :D
Tylko te ceny...
No bez rozu bylaby CACY!
Powiedziałabym, że hm... jest interesująca :D Zawsze to jakaś odmiana po kwiatkach wszelkiej maści ;)