Ktos tam z Londynu byl,ale nie pamietam kto :) Ale do mnie masz mil trzydziesci,zapraszam :D
Wersja do druku
Ktos tam z Londynu byl,ale nie pamietam kto :) Ale do mnie masz mil trzydziesci,zapraszam :D
mama_frania jest z Londynu
DROGA DMV ;) niestety moji znajomi to wszyscy portugalczycy wydawalo mi sie i ze ktorys jest z Wenezueli .. ech,,, niestety nie dopomozemy CI ....
tata chusty w wenezueli nie znalazl, mam wiec dylemat co zakupic (patrz inny watek :)), my mieszkamy pol do godz od Londynu (Euston) ja zreszta bywam tam przynajmniej raz w tyg (jakby ktos potrzebowal to w British Museum w nowej czesci maja fajna przewijalnio-karmialnie ;)) Moze jakies spotkanko pod koniec stycznia jak juz wrocimy z Polski?
.... u nas tez sa takie bawialnie chyba 4 :) do jednego chodze czasem na zajecia muzyczne :):) a w czwartek idziemy na male Chrismas party :) z doborem chust najlepiej poczytac czesc forum gdzie dziewczyny polecaja to i tamto :) ja mam jednego elastyka :) i dwie wiazane :) na razie nosilam Julcie tylko w pozycji kolyski... ale jak sie naucze kieszonki to mysle ze bedzie bardziej szczesliwa poniewaz bedzie mogla ogladac wszystko naokolo :):) hihihi zchustowany zlot hmm?? brzmi ciekawie...Cytat:
Zamieszczone przez dmv
uwszystkich z Was mieszkajacych w UK taka piekna pogoda??
taaaak :mrgreen:
edit: przydałby nam sie własny watek w "spotkaniach". co Wy na to?
Dobry pomysl yena!
no to zakładamy, bo w takim wątku mogłabym się na przykład pochwalić, że takiego poucha odało mię wyszperać w TKmaxxie https://www.thepeanutshell.com/shop/bab ... baby_sling
cieszę się, że akurat ten wzorek był w moim rozmiarze
edit: viewtopic.php?f=5&t=15203
Ty szczesciaro !!! Jade dzis do tk maxxa to tez poszperam :) a w jakim dziale byl??Cytat:
Zamieszczone przez yena
na dziecięcym, w dziale przecen - i to podwójnych :mrgreen:
widziałam też elastyka (firmy nie pamiętam)
to rzeczywiście szczęście, że poszłam do TKMaxxa w centrum, do którego zwykle nie chodzę. w moim nie było.
ja niestety nie kupilam poucha bo nie bylo mojego rozmiaru a w L sie nie miescimy. szkoda bo dobrze by bylo miec cos na szybkie wrzucenie zmeczonej dwulatki na doniesienie do domu.
Bylam w moim tk maxxie i nie bylo :( byla tylko torba ala pouch ... no nic, bede polowac raz w tygodniu :)
Co do ladnej pogody u nas - oto nasz niedzielny spacer :)
http://lh5.ggpht.com/_atvMCxBVpVk/Sb...0/DSCN6191.JPG
Dalej sie wszystkie cieszycie piekna pogoda? U nas pada :evil: Zreszta jak zwykle :evil: Dziecko chore to przynajmniej nie szkoda, ze wyjsc nie mozna :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Janis Joplin
Jasnie Pani - nie zeby Cie dobijac ale u nas juz teraz swieci piekne slonce, a za pare godzin to juz w ogole cieplutko bedzie :) (na razie 5 stopni)
Ania na temperature nie narzekam, bo juz mam 9 stopni, ale permanentny brak słonca mnie dobija :cryy:
Byle do czerwca 8))
Janis widze, ze zbieracie na bilety do Nigerii :D Na studiach mialam chlopaka z Nigerii 8)) 8))
To co? Off topujemy watek na calego?
tak moj maz jedzie za niecaly miesiac do Lagos :) a my zostajemy na naszej angielskiej rivierze :)
bilet nie lada gratka przy dobrym wietrze 500f /w dwie strony/ na osobe :omg:
...(do polski placilam 30f :hide: )
...cala rodzinka to chyba nie szybko sie wybierzemy :(
Jaśnie Pani, a ja dziś obejrzała pogodę i pomyślałam, że to jakiś cud, ze w Belfaście nie pada. A tu proszę - kłamali!
U nas słońce, nie pamiętam jak wygląda deszcz :D
off topic off topicu: sio do rozmów zagranicznych! :wink: viewtopic.php?f=5&t=15203