ładne
i na fotkach o wiele mniej zestawienie kolorystyczne pancy przypominają.
Jakoś bardziej kojarzą mi się z wisienkami ;)
hmm... syna jednego nosiłam w motylkach, nosiłam w kwiatkach pancy... to może następnego w śrubkach też nie muszę :D
Wersja do druku
ładne
i na fotkach o wiele mniej zestawienie kolorystyczne pancy przypominają.
Jakoś bardziej kojarzą mi się z wisienkami ;)
hmm... syna jednego nosiłam w motylkach, nosiłam w kwiatkach pancy... to może następnego w śrubkach też nie muszę :D
Taka sama,
przed praniem ma 4.5m i waży 750g.
Do mnie też dotarły :applause: i że tak powiem.... łaaaaaał! :o No piękne są! Mi się oczywiście bardziej podoba lewa, róziowa, jedwabna strona. I faktycznie przypominają wisienki, a w zasadzie wisienki powinny były mieć takie zestawienie kolorystyczne, a nie zieleń. No, ale przede wszystkim motylki są grubsze.
Znalzałam dwa zaciągnięcia, mimo, że chusta była z prima sortu :-/ Przeżyję :mrgreen: Chusta jest śliczna! Ciekawe, jak będzie nosiła, bo po wełenkach wydaje się cieńsza, no ale to chyba normalne.
a proszę uprzejmie :mrgreen:
https://lh3.googleusercontent.com/-x...0/motylki2.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-0...40/motylki.jpg
ładne całkiem ;) a jedwabna strona to ta jasna?
nie :)
róziowa jest jedwabna, bezowa to bawelna, ale milusia cała...znaczy jedna i 2ga strona milusia:lol:
kurcze
podobaja mi sie
ktos chcialby sprzedac?
Niestety ładna :D :twisted:
I dzięki za zdjęcia :)
och! kiedy do mnie dotrze moja?? piekna (mimo ze roziowa:ninja:)
No i dlaczego firmowe zdjecie nie moglo tak wygladac??? Bylam akurat na kompie kiedy ja wypuscili, pierwszy raz bym co limitowanego od Natibaby lapnela! Sliczna jest!
Będzie jakaś inna wersja kolorystyczna? :ninja:
Natalio, plissssss!
ps. Ja też mogłam kupić - miałam pełen wybór przed sobą, bo mam możliwość przyczajenia się... ;) Tym bardziej, że tym razem były zapowiedziane - :applause:No, ale ten kolor...:hide:
sliczne :) i trudno ze różowe ! ot !
jak ktoś będzie sprzedawał proooooszę o mnie pamietac :)
no miodzio :beat:
powiedzcie jakie są te motylki?
mięciutkie od początku czy sztywne, trzeba nad nimi pracować mocno?
cienkie/grube, śliskie bardzo?
te różowe to mi się nie podobają ale może będą inne? granatowe albo coś ;)