kolory sa :love: :love: :love:
Ale ja kocham rozne odcienie niebieskiego, fioletu, i czerwieni, i wiekszosc ciuchow mam w tych kolorach, a nepomuk jest blekitno fioletowy :applause:
Wersja do druku
kolory sa :love: :love: :love:
Ale ja kocham rozne odcienie niebieskiego, fioletu, i czerwieni, i wiekszosc ciuchow mam w tych kolorach, a nepomuk jest blekitno fioletowy :applause:
przynajmniej coś nowego/innego i niezgapionego :) ciekawam jak będzie wyglądać w akcji? :)
no ba, u mnie na osiedlu jest ubezpieczalnia co ma w oknach firanki zakardowe normalne zwykłe białe, identyko pawiszony, tylko im łepków brakuje, ale te ogony - identyko, co tam idę (a chodze czesto, po drodze na poczte do wysylaniachust) to mysle: heheh didek w oknach ;)
hehe, może rzeczywiście zbytnio się podekscytowałam:mrgreen:,
ale strasznie uderzyła mnie ta chusta po oczach, jak ją zobaczyłam, razi mnie ten wzór, no kompletnie nie pasuje mi to na chustę, a raczej jakąś kiczowatą torebkę na prezenty..
jasne, że każdy ma inny gust, no ale ja naprawdę nie widziałam jeszcze podczas mojej chustowej przygody nic równie obrzydliwego, tak, to właściwe słowo, bo wg mnie to ona nawet brzydka nie jest..
i szczerze Wam powiem, że jak zobaczyłam ten wzór, byłam święcie przekonana, iż wszyscy zaczną wieszać na niej psy, nie spodziewałam się, że znajdzie swych fanów, no ale o gustach się nie rozmawia. :D
komuś np nie podoba się indio, ja jestem indiomanką i najchętniej kupowałabym każde indio, które się ukaże. :D
edit: dobra, OHYDNA - tego słowa mi brakło! :P
edit2: o to to! spodziewałam się, że wydźwięk będzie taki, jak po labiryncie!
ja jestem ciekawa drugiej strony, misund daj tego linka
ta fota co na stronie didka
http://www.facebook.com/DidymosSchwe...agetuch?ref=ts
Tego linka?
http://didymos.de/html/drachen.php
Ta druga strona może być fajna :) Dla dzieci chusta bombowa. Pewnie niejedno by przyniosło mamusi (przyciągnęło :mrgreen:) do założenia :D
Mi się podoba. Bardzo. Szkoda tylko, że takie kolorki nie-moje. No a poza tym nie mam za co kupić ;-)
Fajna i ohydy ani obrzydliwości za grosz w niej nie widzę (a w kilku innych Didkach i owszem ;-)) - jak zobaczyłam zdjęcie, to mi się od razu rogal na buzi pojawił.
Pewnie trójwymiarowa będzie:) i taka wypukło-chropowata. Absolutnie smocza:)
chusta jest zabawna i słodka -kurcze przeciez chusta jest nie tylko rodzica ale i dziecka wkońcu jakiś nie poważny wzór-jest ktoś chętny by mi ją zasponsorować?? chętnie ja przytule ale kasy brak:thumbs up:
imo nie można mówiż ze jest ochydna-nie podoba sie -rzecz gustu ochydna by była gdyby były na niej oblechowe sceny gwałtu to można nazwać ochydnym a ze wzór sie nie podoba trudno ale niema w tej chuście nic ochydnego
odczepisz sie? czy prosisz o zgloszenie posta do moderacji za probe prowokacji?
i odpowiedz: nie, mis nie zostala "zacytowana i obgadana", poniewaz
a)w glebokim powazaniu mam opinie mis na temat tej chusty, jak rowniez potencjalny wydzwiek miedzynarodowy
b) nie zwyklam "cytowac i obgadywac", szczegolnie OSOB na forach miedzynarodowych, co tez wola o zgloszenie do moderacji za pomowienie-tym bardziej, ze to moje watki i posty sie tu wywleka, linkuje i wybiorczo cytuje.
wiec albo zachowaj zgodnosc ze stanem rzeczy, albo daruj sobie te docinki.
dziewczyny dajcie juz spokoj :twisted:
wracajac do tematu uwazam ze chusta jest urocza
to chyba najlepsze okreslenie dla niej
mam nadzieje ze uda mi sie kupic dla Michała, bo ostatnio zazdrosci Ewce i daje sie ponosic
Ja juz się nie zamierzam odzywać:P
Co do chusty, mi się podoba, ciekawe jakie beda kolory... Może zielone?? byłyby super!
mis, ale czemu się tłumaczysz? Przecież wyrażasz swoje zdanie na forum dyskusyjnym tak? Luuuz. Nożyce, po uderzeniu w stół, przemilczę ;) jakaś niespójność mnie w oczy razi, ale spoko, odwrócę wzrok ;)
nieprawdaz, poniewaz,gwoli scislosci, w owym watku napisalam, ze BYC MOZE jednym z czynnikow stresu dla odchodzacej Marty byly napastliwe chustoforumki. i nie,nie zostalam "wyedytowana przez moderatora"(ktora nawiasem mowiac jest moja przyjaciolka:D ), caly watek zostal zedytowany tak, by nie zawieral tresci mogacych narazic forum na pozew(takie same zasady panuja i na TBWi na NM).
jeszcze cos ci wyjasnic, czy moze cos zalinkujesz, jak to masz w zwyczaju, najlepiej wyrwane z kontekstu?
prosze o odczepienie sie od mojej osoby i o zaprzestanie pomowien.