Tyle co ponosiłam silka annymamyalexa ( :thanks: ) to porównywalną z lnem. Ponad dwugodzinny spacer z 12kg Kubim bez problemów, wysiłków, wrzynań.... Mnie urzekł!Cytat:
Zamieszczone przez Linda
Wersja do druku
Tyle co ponosiłam silka annymamyalexa ( :thanks: ) to porównywalną z lnem. Ponad dwugodzinny spacer z 12kg Kubim bez problemów, wysiłków, wrzynań.... Mnie urzekł!Cytat:
Zamieszczone przez Linda
Sik jest moja ukochana chustą i uważam, że nosi wspaniale, a Luska waży ponad 13 kg. No i dociaga sie poprostu sam. Jak dla mnie. :)
[quote=aneta.s]Polah gust ten sam urodziny tak samo prawie (którego masz dokładnie?) to ok robimy sobie prezent :) ale pod warunkiem że chcesz ten rozmiar co ja :wink:[/quote:2tlnec03]Cytat:
Zamieszczone przez polah
2 dni po Tobie :) a jaki chcesz? 5 czy 6? 5 praktyczniejsza, ogony tak po ziemi się nie walają
już się cieszę że będę ją mieć :jump:Cytat:
Zamieszczone przez petisu
Ja nie mogę - dawno mnie tak żadna chusta nie powaliła jak te nowe elipsy! Szkoda że Szymon już taki wielki...
P.S. To już drugi mój taki wątek dzisiaj, chyba jednak bardzo mi się trzeci dzidziorek marzy...ech, smutno mi :(
Nelles Ty się nie smuć, jak się o dziewczynkę kiedyś postaracie ;) to nie takie cuda będę sprzedawać :lol:
Ja ciągle medytuję nad tymi elipsami, gdyby to było indio to bym się chwili nie wahała, a tak sama nie wiem. Moje jedwabne fale nie do końca mi podeszły, obawiam się, że tu podobnie może być. A kasa ogromna jak na kawałek szmaty.
Czy bedzie szansa kiedys pozyczyc silk indio w Wwie? Ja od powrotu do PL robie za wypozyczalnie chust i nosidel :wink: , wiec moze ktos kiedys cos nam tez pozyczy, nawet na krociutko.... (Petisu, dziekuje za rosenholtza, dzisiaj w nim nosilam i bardzo lubie len :kiss: ) chcialaby zobaczyc czy mam za czym tesknic... :lool:
Linda, jak wszystko pójdzie dobrze i właśnie zamówione indio dojdzie do Petisu, a potem do mnie, to chętnie pożyczę :wink:
a ja chyba się cieszę że nie stać mnie na te elipsy, bo mój zdrowy rozsądek miałby chyba kaca gdybym tą chustę zamówiła
wiecie co jest okropne?
że teraz wszystkie będziemy paradować w silkach.
kiedy dojdzie mój, od razu go sprzedam. jak zieloną papryczkę :evil: :evil: :evil:
to moze od razu elipsy sobie kup :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez pasja
od razu trzy sztuki. dla każdej z córek i dla moich wnucząt in spe.Cytat:
Zamieszczone przez Ania z Tulikowa
Pasja, a w jakim wieku masz corki, te starsze?
:)Cytat:
Zamieszczone przez Linda
13 i 8 lat.
co się uleży, to się należy.
za piętnaście lat kupią sobie za elipsy z kaszmirem i jedwabiem działkę.
mam nadzieję, że nie marychy :P
Oh, to mamy starsze dzieci w podobny wieku.. Moja Savcia we wrzesniu skonczyla 13 lat, a Oscar (przystojny kawaler do wziecia za kilka lat :lol: ) bedzie w grudniu mial 10.
Pasjo, jest wiec szansa, zebysym babciami zostaly za kilka lat :applause: wtedy bedziemy mogly nosic nasze wnuczeta w kaszmirach, jedwabiach i chustach z domieszka zlotej nitki :hello:
i to jest bardzo przebiegły plan.Cytat:
Zamieszczone przez Linda
pochwalam!
niestety pewnie tylko na to je będzie staćCytat:
Zamieszczone przez pasja
i to kiespkiej jakości marycha będzie 8))
tak serio?Cytat:
Zamieszczone przez anette27
a skąd wiesz?
nie powinnam była tu wchodzić :hide:
nie pokazujcie mi takich rzeczy, proooszę..... ;)
Linda-silk sam się mota :D
potwierdzam w stu procentach,taka żółta niepozorna szmatka,a cuda potrafi :lol:
no, to faktycznie może być taki obciach jak jeżdżenie czarnym BMW.Cytat:
Zamieszczone przez pasja
(nie uwłaczając obecnym tu właścicielkom BMW)
Zatem - będę się lansować w kuchni. :lol: