pola ja jestem na etapie przejsciowym miedzy nienawidzeniem katji a zakochaniem sie w niej. musze po prostu sie motnac w koncu :)Cytat:
Zamieszczone przez polaquinha
Wersja do druku
pola ja jestem na etapie przejsciowym miedzy nienawidzeniem katji a zakochaniem sie w niej. musze po prostu sie motnac w koncu :)Cytat:
Zamieszczone przez polaquinha
CAPKOWATE ??? czyli jakie ???Cytat:
Zamieszczone przez sabciass
a ja nie kupilabym juz nigdy grubej chusty - co do kolorow i wzorów jakos nie mam antytypu, mzoe jeszcze za malo widzialam ;-)
anette, mogę Ci pawie podesłać, żebyś się zamotała :evil:Cytat:
Zamieszczone przez anette27
stanowcze nie mowie misiom, chmurkom didka i laurze
nie lubie tez inki
Jak wybierałam swoją pierwszą chustę , nie podobały mi się blade kolory Nati a jednak ostatecznie nabyłam lagunę :)
Na pewno nie kupiłabym:
-nino
-kwiatki, elipsy, znaki zodiaku, wieloryby,pawie musiałabym zobaczyć na zywo 8))
-kraciasta bebina
-wszystkie majtkowo-ręcznikowe indio natychmiast bym farbnęła
-niektóre kangoogoo; jak pościel/zasłony/obrusy cioci kloci
oczywiście gdyby wyżej wymienione były za darmo to i tak bym brała :hide:
Jeszcze niedawno nie podobały mi się leony ,a teraz się zastanawiam nad jednym
Za darmo - wzięłabym każdą :-) A nie podobają mi się chusty w kratkę, we wzroki (wszelkie kwiatki, chmurki, misie, wielorybki, pawie itp.). Z kolorów - nie lubię żółci, zieleni, różu, oraz na własne życzenie obrzydziłam sobie niebieskości (po kilkumiesięcznym noszeniu Fal Dunaju). No i (tu będę obrazoburcza) - nie podobają mi się wszelkie Indio - dla mnie to taka staroświecka kapa na łóżko, ew. ręcznik z czasów PRLu. Ale jakby dawali, to bym wzięła, nie powiem ;-)
Ja tak naprawde znam niewiele chust :oops:
I wiekszosc mi sie ... niepodoba.
Ale jakby dawali za darmo - moze bym sie przekonala (no, do hopa kairo wiem ze nie)
misie, chmurki, listki i PAWIE zupełnie nie kuszą mnie :twisted:
różowy, zielenie też do mnie nie mówią :lol:
ale peniski, indio ręcznikowe (po farbnięciu)... a i owszem :D
no i za darmo to pewnie wszystkich szept bym usłyszała i się zamotała ;)
Nie lubię chusty, której nie mam...czyli wielu, oj wielu..... :oops:
a ja uwielbiam wszystkie, które mam. wiem, że z maruyamą powinnam się rozstać, ale jakoś nie mogę. tak piękna jest to chusta. :hide: :hide: :hide:Cytat:
Zamieszczone przez Hermia
bym nie wzięła żadnego pasiaka.Cytat:
Zamieszczone przez Budzik
oprócz aare z wełną.
pawiom uległam :hide:Cytat:
Zamieszczone przez mayetschka
Lubie hoppy, ale MIAMI jest fuuuuj, i wiem, ze tu narażę sie wielbicielkom różówego :lol:
http://images48.fotosik.pl/18/3d5d0991b59a8e20.jpg
wiem Pasjo... :( ja trochę z drżeniem pisałam, bo..., ale na razie Ptaszyskom mówimy NIE 8))Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Dla mnie najbrzydsze są
- didymosowe: Elise, Jonas, Paul, Julian, Jacob, oczywiście standardy, Lars i Bjorn, Misie, churmki też mi nie leżą w ogóle.
- Amazonas Paradiso
- Hopediz Toronto
- Storchenwiege Johannes
reszta raczej ok
wysle ci do ponoszenia na kilka dni. chcesz? (lista testujacych od razu zamknieta :))Cytat:
Zamieszczone przez mayetschka
moje antytypy:
bebina w krate
babylonia: szara (jasna i ciemna), granatowa
lana: sommer
hopp: miami, panama, madrit, toronto
storcz: Vicky
didymos:standard, jonas, jacob, olaf,elipsy pomarańcz-zielony,pawie fiolet+chmurki+misie+rybki didymosowe
ellaroo, bo ma fuj! frędzle
nati kalahari
girasol: meksyk. opuncja, pachnący fiołek, dziewanna, szafirek,stokrotka polna, lazurowy len, gaj oliwny, srebrzysta konwalia
amazonasy: wszystkie
gdybym dostała to bym oddała za jeden uśmiech ;)
moja antylista
na podium niezmiennie inka
prawie wszystkie żakardy didka oczywiście poza pawiami moją dozgonną miłością :D
chusta w kratkę też nie, indio zdecydowanie nie a z nosideł ergonomicznych to stanowczo mówię nie patatum
wiesz... ja wiedziałam że TY kusiecialką jesteś... :twisted: kysszszszsz! napisałam pwCytat:
Zamieszczone przez pasja
Jak by za darmo dawali to żadnej bym nie odmówiła :) Nie pociągają mnie pawie, nino szkieletorki i bebina kraciasta (chociaż fajnie sie w niej nosiło). Ale jak widać na forum - nigdy nie mów nigdy :wink: (indio mi się kiedyś tez średnio widziało, na razie kolekcje zakończyłam na dwóch bo nosić kogo nie mam :cry: ). Z tych co w tej chwili sa u mnie na nie, to może bym się do pawi przekonała (może kiedyś będzie okazja pomacać to się przekonam i przy następnym chuściochu nabędę)