Ustaliłyśmy z Asią 13.00. Ada pasuje?
Wersja do druku
Ustaliłyśmy z Asią 13.00. Ada pasuje?
pasuje :) ale zmiana inna, chusty nie będę pożyczać. w poniedziałek dostane swoje 3,5 metra. ale to dłuższa historia, odpowiem w niedziele :)
O to super. Do zobaczenia zatem
Dziewczynki czekam na Was w niedzielę ok 13tej - jakbyscie miały kłopot z trafieniem to dzwoncie- do zobaczenia!
aha- jakby co - to wersja dla meza Jaska co do chust jest taka,ze ja nie kupuję- ja pożyczam :-) po co ma chłop się zestresowac ....)))
Dziewczyny, dzięki serdecznie za spotkanie :) Było bardzo miło szkoda tylko że musiałyśmy tak szybko iść. Mam nadzieję że uda się to powtórzyć niebawem.
A Marta była tak zmęczona że po szybkim posiłku zasnęła juz w trakcie wsadzania do chusty i spała ponad 2 godziny :)
Mam nadzieję że się jeszcze pomotałyście po moim wyjściu
To ja Wam dziękuję ! Spotkanie piękne, niestety koniec dnia miałam nieciekawy- nadcisnienie mnie dopadło i trzymało :-(
ale zakochałam sie w tym Leo Ady- dzisiaj rano zamowiłam u Eko Mamy! Niestety cos mi z bankiem nie działa i nie zapłaciłam jeszcze za niego- ale już prawie go mam !
No i Twoje Indio takie mięciutkie= tez mam nadzieje,ze do zobaczenia.
Nastepne 2 wekendy ja pracuje, ale na pewno sie jeszcze kiedys musimy spotkac!
całuski dla Martusi !
i ja bardzo dziękuję :D było przemiło i czekam na spotkanie kolejne
:D pozdrowienia dla Was przesłodkich Martusi i Julka :P
mam lalalala :-) wisi sobie i pięknie schnie MÓJ Leo Rouge przyleciał do mnie - juz sie nie moge doczekac kiedy bedziemy nosic.
Chwalę się !
Burdzia gratuluję nowego nabytku :applause:
Olga tez pisała że już sobie zamówiła :)
czli następne spotaknie pod znakiem Leo Rouge :lol:
Zamówiłam, już do mnie jedzie :) . No następne spotkanie na czerwono :)
Bedzie czerwono jak na święta, bedziemy wyglądac jak Mikołaje :)!
1 marca , godz 12 w Pasazu Grunwaldzkim na górze przy lodach Grycana- spotykają się Mamy Lipcówki ale wiekszosc dziewczyn zachustowana :-)- Olga, Ada - macie ochotę to wpadnijcie na dobrą kawkę i ploty :-)
Słuchajcie, na warsztatach u Ekomamy zasłyszałam jak dziewczyny mówiły między sobą, że gdzieś w Pasażu można girasola kupić. Wiecie coś na ten temat może?
Tak jest- w Pasazu Grunwaldzkim na samym dole jest stoisko wolnostojace ( nie pamietam nazwy- Szczypta Swiata czy coś :-)
ostatnio chyba mieli dostawe bo duzy wybór był , bardzo ładne kolorki :-)
Girasol !
o dzięki za namiary, a ceny wiesz jakie? :)
Burdzia, ja własnie sobie poogladałam Twoje wnętrza i anioły :shock:
cuda, cudeńka :applause: po prostu sliczności :P
dzięki dzięki Ada, miło mi- ja tylko to umiem robić :-)
a co do cen chust- to nie pamietam dokładnie cos ol 160 zl kolezanka płaciła, wiem ze taniej było niz na allegro.
buziaki
burdzia tu Cie mam :)))
dziewczyny przygarnijcie mnie na swoje spotkanka, musze sie nauczyc plecaczka a przedtem wrzucania dziecia na plecki i sama sie boje, choc tatus juz nosil na barana i robil patataj:))
ostatnio z burdzia rozmawialysmy ze kolo Niej gdzies jakas salka do wynajecia.
Co Wy na to, podzielicie sie doswiadczeniem?
Ja tez się chce z Wami spotkac!!! Bardzo chce wiązac plecaczek, ale na razie wydaje mi sie to niemożliwe... Pomożecie?
wlasnie probowalam- eh szkoda gadac