Tylko połowę drogi niosłam ja. Nasze 10 kilo daje się we znaki nawet w chuście :)
Wersja do druku
Tylko połowę drogi niosłam ja. Nasze 10 kilo daje się we znaki nawet w chuście :)
To musiałyśmy się minąć na tej górze chełmskiej, Iwka :D A w ogóle, to witaj na forum.
My byliśmy też w poniedziałek, ale zdecydowanie krócej, jakieś 1,5h.
Chętnie bym się spotkała z innymi Chustomamami (albo i Tatami -mój maż też nosi :))
Co Wy na to?
Mogło by być nawet miło. Tatusie będą bawić Pociechy a Mamy pójdą w tany ;)Cytat:
Zamieszczone przez Iwka
No ładnie ładnie:) Fajny pomysł na spotkanie w Koszalinkowie:)
W kwestii tatusiów to mój wyjeżdża teraz na tydzień, a ja mam wolne w środy i czwartki (do południa sama) i weekendy (razem z tatusiem). Tak se pomyślałam, że może w plenerze korzystając z pięknej pogody, w okolicy gdzie jest miejsce na przebranie i obkarmienie szkraba...(kino kryterium nadaje się wyśmienicie;-) - testowane).
Ja w sumie pierwsze chusto-spotkanie w Koszalinie zaliczyłam dzięki pewnym dwóm Kasiom... za co im serdecznie dziękuję!
Ja w weekendy przeważnie pracuję, w środy mam czas po południu a w czwartki od ok. 13.
Ja też chętna na spotkanie :) Tylko nie wiem czy mój mąż będzie wolny, raczej nie. Praca, praca, praca. I wolałabym przed południem właśnie, bo starszak jest wtedy w przedszkolu, a wolałabym bez niego :wink: Także, tak do 15 miałabym czas.
Środa, czwartek- jak dla mnie może być, tylko poczekajmy aż ten wiatr ucichnie. Wygwizdało nas dzisiaj nieźle na grillu.
Mogą być okolice kryterium. Mi obojętnie, i tak dojechać muszę do centrum.
To chyba się jednak spotkanie bezmężowe szykuje:)
Iwka, martaalicja wygląda na to, że wasz wspólny termin to od 13 do 15 w czwartek...;)
Też jestem zdecydowanie za ucichnięciem wiatru, i może żeby ciut temperatura wzrosła... bo się jakoś ozięble zrobiło dzisiaj...;)
Wiosno wróć!
To co, czwartek 13? W parku koło Kryterium, powiedzmy przy fontannie?
Kto się pisze?
Ja się piszę :D
no to dziewczyny szybkie jesteście:) to ja się w związku z tym dopisuję:) koło fontanny o 13:) pewnie nie będzie problemu z rozpoznaniem się :P
Cieszę się, ze Was poznam. I od razu mam prośbę...
Jeśli któraś z Was ma MT, to czy mogłaby przynieść? Chciałabym zobaczyć na żywo, bo z tego, co czytam na forum, bardzo mnie korci...
Do zobaczenia! :D
Iwka, ja mam 2 MT. Który chciałabyś zobaczyć: mniejszy (od Vegi), czy większy (właśnie sobie uszyłam, tzn. już kończę dzieło: panel z Girasola, pasy sztruks).
Jak tylko mój szkrab będzie stabilniej siedzieć- bo siedzi- ale jeszcze męczyć go nie chcę za mocno, to na pewno będę często nosić w MT.
Dla pewności zapytam- tam jest tylko jedna fontanna? :lol: Rozpoznamy się na pewno, no chyba, że któraś wózkiem przyjedzie :wink:
Martalicja, interesuje mnie taki na 10-kilowe maleństwo, 80 cm wzrostu :)
Fontanna jest chyba jedna, ta przy przejściu pod ulicą.
i tak nie wiem który mt ;) wezmę lżejszy :lol:
ok, z tą fontanną tak dla pewności pytałam :oops: :lol: dzięki
ja tez bardzo chętnie zobaczę MT, próbowałam młodego mierzyć, ale wychodzi mi tak między kolankami ok 36, nie wiem jakie mają wymiary te MT...
To chyba wezmę oba :D Co mi szkodzi. Jeden ma panel szer. ok 30cm, drugi, ok.36-37 ( i jest wyższy).
To co? Do jutra!
To chyba wezmę oba :D Co mi szkodzi. Jeden ma panel szer. ok 30cm, drugi, ok.36-37 ( i jest wyższy).
To co? Do jutra!
Martaalicja, naprawdę jesteś Pomocna Chustomama :)
Do zobaczenia!
Martaalicja, naprawdę jesteś Pomocna Chustomama :)
Do zobaczenia!