stare bielany. do wolumenu kwadransik na piechotę.
Wersja do druku
stare bielany. do wolumenu kwadransik na piechotę.
wawrzyszew do wolumenu 10-15 min na piechotę ;)
dzięki Aniu, za ciepłe słowa :DCytat:
Zamieszczone przez annamamaalexa
no i narobiłyście mi smaku na tą kaszę. Chyba zakupię i spożyję :lol:
a podchmielenie sprzedającego wpływa na jakość jaglanki ? Bo wtedy to to ustawa o wychowaniu w trzeźwości też się kłania :twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez mart
i za to (jak w stopce ) lubie to forum !!!
Muszę sobie poczytać o tej kaszy jaglanej , bo nie mam pojęcia o czy mówicie :( , że niby to się je ? :lol: :lol: :lol:
Zdałam sobie dziś sprawę, że nie będę kupować nowej wiązanki - dziecko sie całkiem odchustowało, a stare - sprzedałam już. Zostanie Manduca. Może to i dobrze, nie bedzie mi się juz w ogóle chciało tutaj wchodzić - bo to, co się tu dzieje, zniesmacza i to bardzo. Jasne, forum należy do Jazzoo i może ona robić, co jej się żywnie podoba - ale na szczęście uczestnictwo w forum nie jest obowiązkowe. Ja się żegnam niniejszym.
wdzięczna jestem, że TU mogę z Wami być...
dziękuję Jazoo :D
i postanawiam, że od dziś nie biorę udziału w żadnych awanturach :D
masz rację hanti... szkoda życia na taplanie się tu czy tam :lol:
a jaglanka jest i będzie the best :lol:
ja tez wdzieczna jestem, dziekuje i zostaje ....Cytat:
Zamieszczone przez a-linka
... czujac sie jak u siebie :wink:
Mi tam też tu dobrze i swojsko a wygnane to tylko margines za który nie warto zaglądać i się nim przejmować. Bo jak znikomy to jest przecież procent wszystkich naszych rozmów?
staram sie nie wtracac, ale musze napisac, ze wypowiedzi w stylu, ze to jest forum Jazoo i moze robic co chce tylko dolewaja oliwy do ognia. Na pewno Jazoo jako administrator i wlasciciel ma tutaj rozne prawa, ale przeciez nie rzadzi sie tutaj jak szara ges i nie banuje wszystkich na prawo i lewo! Opuszczanie forum tylko z tego powodu do gruba przesada.Jak do tej pory nie mialam zadnych zastrzezen do dzialalnosci moderatorow/ adminow. Jazoo naleza sie tak naprawde podziekowania ze udostepnia nam to miejsce, poswiecajac swoj czas i pieniadze.
Ja tez mam mieszane odczucia jesli chodzi o ostatnie banowanie (chociaz Agi nie znam), ale nie chce nikogo osadzac znajac tylko jedna strone tej sprawy (te ktora sie odzywa). Wierze, ze decyzja o banie nie byla podjeta bezpodstawnie and pochopnie, chociaz moze nie nam poznac wszystkie powody. Probuje tez sobie wyobrazic siebie na miejscu jednej i drugiej strony konfliktu i ciezko mi tutaj kogos oskarzac.
Ja także czuję się na forum dobrze mimo wszystko i za to dziękuję!!! :thanks: póki co też się nigdzie nie wybieram :wink: jest mi z Wami bardzo miło :lol:
apropos: jesli istnieje taka potrzeba/koniecznosc wyrazam swoja chec na dolozenie sie do oplaty za serwer.
odpowiedz na pytanie postawione w temacie:
wygnane watki pojawily sie w pomocy technicznej :P
A mi przykro z powodu takiej segregacji i traktowania dorosłych ludzi jak dzieci i decydowania za nich, co mogą czytać, a czego nie.
Bardzo lubię to forum, bardzo dużo czytam, mniej piszę. Do wątków wygnanych weszłam chyba z 2 razy i to była ciekawa lektura. Trochę otworzyły mi oczy, widzę, że środowisko chustowe to jednak nie towarzystwo wzajemnej adoracji i dlatego zapytuję - niby dlaczego mam tego nie wiedzieć? Dlaczego mam uczestniczyć, tworzyć to forum, w jakimś fałszywym przekonaniu, że tu toczą się dyskusje tylko nt. chust i kaszy jaglanej? Pozwólcie dorosłym ludzion decydować, co będą czytać. Jak nie chcecie się stresować wątkami wygnanymi, to tam nie wchodzicie, proste. Nie rozumiem, po co tego zabraniać i tworzyć grupę "wtajemniczonych", którzy przy pierwszej lepszej okazji nie omieszkają zaznaczyć, że "wiedzą, ale nie powiedzą". Właśnie takie posty czasami zniechęcały mnie do zabrania głosu, bo czułam, że dyskusja ma jakieś drugie dno, o którym nie wiem.
Widzę tu głosy dziewczyn poniżej 500 postów popierające wykluczenie ich ze świadomego korzystania z forum. Dziwię się, jakoś nie chce mi się wierzyć w to, że lubicie, jak ktoś za Was decyduje, co jest dla Was dobre. Mój głos pewnie nic nie zmieni, ale powiem tylko, że czuję się trochę jak idiotka, która ma pisać i czytać o chustach, ale od "poważnych" spraw wara... Dla mojego własnego dobra, rzecz jasna.
Dyskusje rozpoczęte publicznie powinny pozostać moim zdaniem publiczne. Rozumiem pomysł z przenoszeniem na wydzielone podforum aby była mozliwość omijania "prania brudów" , rozumiem również to co jest ustalone w regulaminie - o zachowaniu kultury, nie obrażaniu dyskutantów i konieczność usuwania niektórych postów. Obecna formuła powoduje, że wątki znikają (czasem w trakcie ich czytania...), na forum ogólnodostępne przedostają się echa "kuluarowych" dyskusji i strzępki informacji, a spora część forumek nie ma pojęcia o co chodzi.
Bardzo mnie dziwi zbanowanie Agi (tyle wynika ze "strzepków") Aga (jesli nie myle osób...) jest jedną z niewielu osób z tego forum, którą miałam okazję poznac osobiście i bardzo miło nasze spotkanie wspominam.
Jestem pełna podziwu dla dziewczyn dzieki którym to forum zaistniało i funkcjonuje. Dziękuję za wasz wysiłek.
Mam nadzieje, że ta dyskusja pomoże znaleźc lepszą formułę dla tego "kolca" jakim są wygnane wątki....
Po przeczytaniu i przemysleniu paru postow w tym watku postanowilam odblokowac "wygnane".Cytat:
Zamieszczone przez kasia_b
myślę że to dobra decyzja bo potem tworzyły sie "dziwne opowieści" ktoś wiedział i nie mówił albo nie wiedział i mowił.....
:iagree: Teraz jest wylozona kawa na lawe i pod dywanem ani okruszki. :wink:Cytat:
Zamieszczone przez serafinka
jazoo swietna decyzja, bardzo ci za nia dziekuje!Cytat:
Zamieszczone przez Jazzoo
Znów zniknęły?