ale zmiany :)
Wersja do druku
ale zmiany :)
witam w nowej szacie :D
nawet ładnie jest teraz. avatary mamy z boku tak jak kiedyś dawno dawno temu :)
w ogóle trochę tbw teraz przypominany
nie no kolorki i nakład pracy niezaprzeczalniewielki i piękny:D
fatycznie troche sie przez noc zmienilo! funkcji sobie jeszcze nie obejrzalamnaczaja te , ciekawe co nowego doszlo? kolory blade, fakt, ale czcionka moglaby byc troche ciemniejsza, lepiej by sie czytalo.
I niech mnie ktos oswieci, co oznaczaja te czerwone i niebieskie pilki kolo postow?
Ależ tu inaczej :)
Szybko się przyzwyczaimy :)
Faktycznie zależy od przeglądarki- w explorerze nie widać, w mozilli firefox jest- czy da się to jakoś naprawić?
Jeszcze jak klikam na "nowe posty" to nie widzę daty i godziny ostatniej odpowiedzi.
Wersja na komórki jest lepsza niż była :) więcej jest możliwości :) dziękuję!
a mi się w końcu nie rozjeżdżają numery stron postów tylko są po Bożemu w linijce - extra!
Jasno, przejrzyście i czytelnie, chociaż beże nie moja bajka ale i tak mi się podoba.
Brawo dla adminów :D
wiele nowych zmian, ktore mi pasuja...choc kolorki mdlawe jak dla mnie troche za bardzo...
ale siem prztyzwyczaim przeca ;)
Lubiłam tamto poprzednie, takie stonowane i eleganckie, zatem trochę żałuję, bo tam zaczynałam. Poza tym emoticony coś mi się w opcji więcej nie włączają :/... Nie jest tu teraz mniej gustownie, ale zawsze będę pewnie wspominać, ze"to niebieskie to było to...". Bo ja kocham niebieski ponad wszystkie inne. A że zanosiło się to na coś nowego, to odkryłam już w nocy:D... Lubię karmiąc Młodego sobie poczytać, a tu- przykra niespodzianka- nie można było, bo "remont":lol:...
Odpaliłam i myślałam, że się pomyliłam i na inne forum wlazłam :)
Podoba mi się :)