eee tam, nie taka brzydka. jak ktoś lubi śnięte ryby w fioletowych ściekach ;)
a Lena jaka już wielka! pamiętam, że dopiero co była świeżaczkiem :D
Wersja do druku
eee tam, nie taka brzydka. jak ktoś lubi śnięte ryby w fioletowych ściekach ;)
a Lena jaka już wielka! pamiętam, że dopiero co była świeżaczkiem :D
hmmm, a mi się podoba strasznie :) oj...
eee nie tak źle z nimi choc przyznam szczerze że większą uwagę przyciąga Modelka :D i to może byc patent na tę szmatę - urocze dziecko ;)
Mnie sie tez chusta podoba. Bo w moich ulubionych kolorach. A Lena cudowna!
Faktycznie brzydactwo, na zdjęciu 1 i 2 bo 3 urocze:)
Chusta nawet ładna, choć ja zwierząt na chustach nie lubię ;) A jak wygląda z drugiej strony?
:lool:
zobaczyłam te fotkę ostatnią na flikrze i zastanawiałam się, skąd kasę na nie wytrzasnąć :lol:
mi sie polaczenie fioletu z zielenia bardzo podoba. rybki wcale - bo mi sie z konserwa kojarza...
kurcze,wiecie co...lubię fiolet,lubię zieleń ale tego połączenia w tych odcieniach przeżyć nie mogę,psychodeliczne takie!mój mąż powiedział,że to chusta w sam raz do klubu,mogłyby te rybki być fluorescencyjne jeszcze!:)
ryby jak ryby (może gdyby nie były w kratkę..) ale kolory są wg mnie super !! :)
Moje kolorki, imo śliczna...
paskudna rzeczywiscie, nie skusila mnie w ogole gdy wyszla.
no i prosze nie szkalowac bąbelkow! sa sliczne inaczej:)
juz zaluje, ze sprzedalam...
Lubię zielony. Naprawdę. Ale ten odcień zupełnie mi nie podchodzi. To ten sam, co w zielonych rybach, prawda?
boska jest
Mnie się malavi podoba i zieleń z rybek wełnianych też :mrgreen:
podrzucę i powiem, że mam od dziś i jest to najpiękniejsza poza moimi ukochanymi elipsami utraconymi i Tom-kiem chusta jaką miałam:D cudny dobór kolorów - mój idealnie:D fajnie nosi fajnie się dociąga - poszła się prać, zobaczymy po;)
Nie wiem czemu się tak czepiacie tej chusty, mi się podoba, a wchodząc w wątek spodziewałam się jakiegoś koszmaru :-) Właśnie fajne połączenie, zielony z fioletem się ładnie komponują.
Odynko - wrzuć jakieś foty w akcji :D