Ostatnio nie mam czasu na czytanie forum.. tzn malo czytam.. ale znowu nas cos ominelo...chyba jednak nic nie stracilam :wink:
Wersja do druku
Ostatnio nie mam czasu na czytanie forum.. tzn malo czytam.. ale znowu nas cos ominelo...chyba jednak nic nie stracilam :wink:
Ja też odpowiedziałam w temacie - do Mamy_Frania, ale potem zobaczyłam, że nie ma postu na który odpowiedziałam więc wykasowałam swoją odpowiedź sama, a była ona mniej wiecej w tonie odpowiedzi Animamyaalexa.
Że nie wiedziałyśmy, że Aga zrobiła drugi stopień kursu. Dowiedziałyśmy się o tym od Ulrkie na szkoleniu.
Potem w piątek zobaczyłam post Agi o tym, że organizuje jako Bebelulu warsztaty w Poznaniu i tam napisała, że jest po kursie dla zaawansowanych - tu się dziwię nieco, bo w tym wątku podkreślała, że my skończyłyśmy kurs dla średniozaawansowanych - a ona po zrobieniu tego samego jest zaawansowana - ciekawa byłam po prostu i tyle - chodzi tylko o nazewnictwo, ale dobrze by było, żeby doradcy po tym samym szkoleniu jakoś mieli to ujednolicone - prawda?
O tym, kto skutecznie swoimi donosami rozłożył naszą grupę też się dowiedziałyśmy od Ulrike na szkoleniu - i tyle chyba tam było napisane.
Vega dzieki za odpowiedz, ktorej nie bylo :lool: a ja juz wiem, co chcialam wiedziec, w kazdym razie.
Vega, ale ja widzę że Aga pisze że jest po kursie dla średniozaawansowanych :shock: i to zarówno w poście o warsztatach, jak i na swojej stronie www. i pisze tez jest w trakcie dalszej nauki. więc nie bardzo rozumiem o co chodzi...
w zaproszeniu na poznańskie warsztaty już jest poprawka zrobiona z zaawansowanego na średniozaawansowany. To pewnie literówka.
Mama Frania odpowiedź była :lol: ja np. zdążyłam ją przeczytac przed wykasowaniem :wink:Cytat:
Zamieszczone przez mama_frania
[quote="andziulindzia":16i7ac7o]
[quote="Dagmara":md6y5c6a][quote="andziulindzia":md6y5c6a]
O to, że poprawiła to dopiero po tym jak ja napisałam to w tym wątku :) jeśli ktoś edytuje posta, pod którym nie było odpowiedzi to nie pokazuje się informacja o tym, że został zmieniony - jeśli pod postem są odpowiedzi to wtedy pokazuje i podlicza zmiany w poście.Cytat:
Zamieszczone przez adriana-p
Chciałam po prostu wyjaśnić gdzieś, że jesteśmy z Agą na tym samym stopniu zaawansowania - bo po tym jak napisała - że drugi stopień jest stopniem średniozaawansowanym dostałam kilka pytań, dlaczego ona jest "zaawansowana" a my "średniozaawansoane" skoro szkoliłyśmy się razem.
Chciałam wyjaśnić, że jesteśmy po tym samym kursie, aczkolwiek nie robiłyśmy 2 stopnia razem.
Ufff... nie namotałam? Nie chcę wzbudzać jakichkolwiek sensacji - po prostu informacja o tym pasowała mi do tego wątku - nie chciałam zakładać nowego informującego o literówkach.
I my także jesteśmy w trakcie dalszej nauki - przed nami jeszcze certyfikat :) ot wszystko.
no i róbcie certyfikata co prędzej, a później regularne warsztaty, na którem siem zapisujem :)
Vega rozumiem :)
nie namotałas za wiele :wink:
O! Vego a ja chciałam się przy okazji spytać: wy już macie ten drugi etap zakończony? Czy czekają was jeszcze jakies egzaminy/prace pisemne?
Andzia
Pasja, Twoje podpisy kłada mnie na łopatki :lol:Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Pasja - zapisywać możesz się już - po drugim stopniu mamy uprawnienia do prowadzenia warsztatów w grupach.
Andziulindzi- etap mamy zakończony - mamy już zaświadczenia o pozytywnym zakończeniu 2 stopnia kursu.
Teraz piszemy prace do zaliczenia certyfikatu.
lepieje to cudny gatunek literacki:Cytat:
Zamieszczone przez adriana-p
Lepiej dziecko w chuście nosić,
Niż z wózeczkiem się tarmosić :)
Jak mnie Szanowne Uprawnione poinformują, Gdzie i Kiedy :)Cytat:
Zamieszczone przez Vega
:lool: :lool: :lool:Cytat:
Zamieszczone przez pasja
wielkie brawa pasjo :thumbs up: :applause: :applause: :applause:
pasja sie pojawila i od razu weselej na wateczku :wink:
Lepiej wszystko nam wyjaśnić,
niż dopuszczać do tych waśni.
dokladnie tak uwazam! :) Pozwoliloby to nam na samodzielna ocene sytuacji ale ja juz zmeczona jestem i "ide sie przespac" z tym problemem.Cytat:
Zamieszczone przez podjuszanka
W koncu tak naprawde to nie moja sprawa, prawda?
Anyway najwazniejsze jest, ze kolejne osoby zdobyly cenna wiedze i ze beda ja dalej przekazywac!
Cieszmy sie z tego co wazne. :lool:
Gratki!!! :D